EDITA PROGOVORILA O SARADNJI SA SEVERINOM: Pevačica tkrila kako je starija koleginica opustila - "Davala mi je energiju i snagu"

Novosti onlajn

07. 05. 2021. u 22:45

PEVAČICA Edita Aradinović gostovala je u emisiji Kontra šou na Kurir televiziji.

ЕДИТА ПРОГОВОРИЛА О САРАДЊИ СА СЕВЕРИНОМ: Певачица ткрила како је старија колегиница опустила - Давала ми је енергију и снагу

Foto:Printscreen/Instagram

Tokom svoje karijere duge 10 godina, Edita je bila i deo grupe “Minstarke” i u tom periodu snimila je duet sa regionalnom zvezdom Severinom.

U emjisiji Edita je otkrila kakvo je iskustvo bilo sarađivati sa Severinom:

- Bilo mi je nestvarno da ću snimiti sa njom duet. Bila sam uplašena i povučena. Bilo je zanimljivo. Došla sam na snimanje, ona je bila potpuno opuštena, davala mi je energiju i snagu - rekla je Edita.

Edita se setila i anegdote sa seta:

Kada smo snimale momente koje su posle svi prepričavali (udaranje po guzici), ona je mene vukla i bila u fazonu "Slobodno me uhvati bre, uhvati me lepo" - otkrila je Edita.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)