OPRA BRUTALNO ZLOSTAVLJANA: Od silnih batina dobila sam rane! Liptala je krv

Novosti online

29. 04. 2021. u 15:13

OPRA Vinfrei progovorila je o zlostavljanju dece govorivši o svom ličnom iskustvu, dok ju je baka tukla prekidačem.

ОПРА БРУТАЛНО ЗЛОСТАВЉАНА: Од силних батина добила сам ране! Липтала је крв

Opra

Ova uticajna ličnost otvorila je dušu o svojoj traumatičnoj prošlosti promovišući svoju novu knjigu na tu temu pod nazivom "Šta ti se dogodilo? Razgovori o traumi, otpornosti i isceljenju".

Vinfrei emotivno slomljena ispričala je da se incident čiji je akter bila njena baka dogodio kada je donosila kantu vode u porodičnu kuću.

- Dok sam donosila vodu kući, igrala sam se i ubacivala prste u vodu, a moja baka je gledala kroz prozor. Kad sam donela kantu ona bi me ispitivala da li sam u istu gurala prste, ja sam slagala da nisam na šta je ona rekla da me je videla pa je zgrabila prekidač i dobila sam jezive batine. Od silnih batina dobila sam otvorene rane na leđima iz kojih je liptila krv.

- Sada ne osećam bol,osećam samo bol za tu devojčicu - rekla je skrhana Opra.


U razgovoru sa dr. Ozom, Vinfrei je izjavila kako još uvek ima dugotrajne traume u vezi sa spavanjem i zbog zlostavljanja od strane dede.

-Moja baka i ja smo zajedno spavale u krevetu. Moj deda koji je bio u drugoj sobi usred noći, ustaje iz kreveta i ulazi u sobu, ja se budim, a on ščepao moju baku oko vrata i ona vrišti. Uspeva da ga odgurne od sebe i istriči iz kreveta zajedno sa mnom. 

- Naredne dane spavale smo tako što baka podmetne ispod kvake stolicu i na stolicu postavi limenke kako bi ih probudio zvuk ukoliko neko krene opet da otvara vrata.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove