"SITUACIJA JE JEZIVA": Marija Šerifović doživela šok u Dubaiju - "Da li si ubio nekog, a da ja ne znam?"

Novosti onlajn

28. 04. 2021. u 22:41

MARIJA Šerifović odlučila je da otputuje sa svojim prijateljem Milošem u Dubai, međutim odmah na aerodromu su ih sačekali problemi.

СИТУАЦИЈА ЈЕ ЈЕЗИВА: Марија Шерифовић доживела шок у Дубаију - Да ли си убио неког, а да ја не знам?

Foto: Printscreen/Jutjub

Naime, kada su Marija i njen prijatelj sleteli u Dubai, pevačica je bez problema prošla pasošku i carinsku kontrolu, dok je njen prijatelj zadržan zbog svog pasoša.

- Ljudi, ja sam stigla i prošla sam pasošku i carinsku kontrolu, uzela sam kofere i obavila sve. Međutim, čovek na pasoškoj kontroli je poslao Miloša u sobu sa imigraciju. Miloša nema 40 minuta, još mu nisu dali pasoš. Sad ne znam gde je čovek, kao ni da li će doći i kada će se javiti - počela je Marija.

- Rekao mi je da svi koji su bili ispred njega da su prošli. Miloše, da li si ubio nekoga, a da ne znam? Valjda će da ga puste - dodala je ona.

Vreme je prolazilo, a Miloš se nije pojavio, pa je Šerifovićeva rešila da proveri šta se dešava sa njim.

- Miloša nema. Prošlo je još 35 minuta, u ovom trenutku on čeka već više od sat i po. Otišla sam kod čika policajca da ga pitam da proveri da li je on možda ubio nekoga i hoće li izaći da znam da idem u hotel, gladna sam. Čovek mi je rekao da je sve u redu i taj čika sa imigracija je rekao da će pasoš dobiti za 15 minuta. Sedim sama na aerodromu i čekam da puste Miloša - rekla je ona.

- Moram da priznam da sam se zabrinula, nije mi svejedno. Prazan je aerodrom, nema nigde nikog. On sedi i čeka čoveka na šalteru da mu lupi pečat. Prošlo je dva sata od momenta kada smo sleteli. Koji bih cirkus napravila i završila u zatvoru - istakla je pevačica.

Marija je otkrila da je dva i po sata čekala Miloša i da je na kraju otišla sama u smeštaj.

- Situacija je jeziva. Prišla sam čoveku sa pasoške kontrole da objasnim o čemu se radi i on je otišao po Miloša i doveo ga. Čika mi je rekao da ja mogu da idem, ali da Miloš mora da ostane i da ide sa njima u kancelariju - ispričala je, pa nastavila:

- Odveli su ga u tu prostoriju i uzeli njegov pasoš i rekli mu sledeće: "Moramo da proverimo vaš pasoš." Onda su ga slikali i rekli mu da ako je ovo on, onda može da ide, a ako nije, vratiće se kući.

Na kraju je pevačica otišla u hotel i tamo sačekala Miloša.

- Ja sam došla u hotel, gde sedim i pušim, a Miloš čeka nekakvu potvrdu. Pritom on nikada nije bio u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. Svaka osoba u mom okruženju je vrlo civilizovana - objasnila je.

Na kraju se pojavio Miloš, koji je prošao dodatnu kontrolu zbog pasoša, a Mariji je laknulo.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (4)

DRAGANA VIŠE NIJE SAMA U DVORCU: Odlučio je da se vrati - sve objavio javno (FOTO)