DALA OTKAZ: Voditeljka potvrdila odlazak sa televizije, evo šta sada radi (FOTO)

Novosti online

27. 04. 2021. u 21:30

JEDNA od najlepših voditeljki koje je imala televizija Pink odlučila je da napusti ružičasto jato.

ДАЛА ОТКАЗ: Водитељка потврдила одлазак са телевизије, ево шта сада ради (ФОТО)

Instagram/anasaupic

Naime, Ana Šupić koju znamo kao prezenterku vremenske prognoze u jutarnjem programu, ali i voditeljku Žikine Šarenice dala je otkaz još u decembru.

Radila je nekoliko godina za spomenutu televiziju, stekla iskustva i jednostavno odlučila da joj je potrebno nešto novo. Otkaz je prošao mirno, bez medijske pompe.

Ana je glasine potvrdila i ukratko izjavila:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ana_šupić (@ana_supic)

- U decembru sam otišla sa Pinka, htela sam nešto novo da probam. Ne smem da pričam ništa još o tome. Uzela sam odmor nakon otkaza, malo vremena za sebe i uskoro se vraćam na male ekrane - izjavila je ona.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ana_šupić (@ana_supic)

(Srbija danas)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

DRAGANA VIŠE NIJE SAMA U DVORCU: Odlučio je da se vrati - sve objavio javno (FOTO)