SEVERINA JAVNO NAPALA JOVANU JOKSIMOVIĆ: Puštala je moje intimne fotografije!

Novosti online

19. 04. 2021. u 18:15

PEVAČICA Severina Kojić posle intimnog snimka koji je procureo u javnost 2004. godine, i 2018. godine našla se u jeku medijske pažnje kada su u javnost dospele fotografije na kojima je bila potpuno obnažena.

СЕВЕРИНА ЈАВНО НАПАЛА ЈОВАНУ ЈОКСИМОВИЋ: Пуштала је моје интимне фотографије!

Foto: Printskrin

Fotografije iz hotela osvanule su na svim naslovnim stranama, a ovaj skandal uzburkao je javnost, te se danima polemisalo o istom.

Jovana Joksimović je tada, u jutarnjem programu, komentarisala sa svojim gostima, najaktuelniju temu tada u javnosti, a Severina je bez obzira na to, očigledno sada bez povoda, odlučila da nađe krivca u voditeljki.

- Voditeljka je u jutarnjem programu pustila moje gole fotografije, koje su hakovane s mog telefona. Naša deca su se igrala zajedno, poznajem i njenog muža, koji peva. Jednom prilikom sam mu čak i pisala repertoar za koncert. Dakle, njihovo dete i moje dete su se igrali zajedno, mi smo se družili, kao prijatelji, ali nevezano za to, takve stvari se jednostavno ne rade. Pustila je te fotografije u 10 sati ujutru na televiziji. To je bilo strašno - ispričala je pevačica u emisiji "150 minut" na iznenađenje mnogih, posebno što Joksimovićeva nije bila tema.

Marija Kilibarda je pitala Severinu da li se čula sa Jovanom nakon toga, na šta je pevačica odgovorila:

- Ne, nismo se čule od tada - rekla je pevačica, dok Joksimovićeva nije želela da komentariše ovu situaciju.

- Ma, ne. Ne želim da je komentarišem. Hvala na pozivu. Prijatno i doviđenja - rekla je voditeljka za "Srpski telegraf".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)