CECA PRIZNALA DA LI JE ANASTASIJI POMOGLA OKO PRESELJENJA: Pevačica otkrila i kako će proslaviti Željkov prvi rođendan

Novosti onlajn

25. 04. 2021. u 14:19

PEVAČICA Svetlana Ceca Ražnatović se vakcinisala protiv korona virusa na "Sajmu". Ona je sada otkrila da li će i kako slaviti prvi rođendan malog Željka.

ЦЕЦА ПРИЗНАЛА ДА ЛИ ЈЕ АНАСТАСИЈИ ПОМОГЛА ОКО ПРЕСЕЉЕЊА: Певачица открила и како ће прославити Жељков први рођендан

Foto: Printskrin Instagram

- Mnogo bitna teme, da ne mislim ne bih bila ovde i ne bih primila vakcinu. Želim da se vratim životu i poslu i da se krećem među ljude. Nadam se da će se u ljudima probuditi svest da svi to moramo. Ja se sećam dok sam se školova da su svi morali da prime. Verujem u vakcine. Ne bih da sumnjam u stručnost ljudi i one koji apleluju. Ne bih ugrozila svoje zdravlje, mnogo sam srećna - rekla je Ceca, a onda otkrila da li je spremila poklon za Željkov 1. rođendan i da li će proslaviti.

- Rano je i u zavisnosti od situacije. Ako Vlada dozvoli okupljanja, postoje izgledi da ćemo normalno da živimo. Do tada ne verujem, ja pratim uputsva. Ako u junu ne bude prostora biće u porodici slavlje - rekla je Ceca.

Foto: Printskrin/Jutjub/Tv Pink

Ceca na vakcinaciji

Pevačica je otkrila da li je pomogla Anastasiji da dekoriše novi dom gde će živeti sa svojim dečkom.

- Ona je odrasla, može ona bez mame. Jako smo vezane, konsultujemo se oko svega. Još nije u toj fazi da se preseljava, ali uskoro će - rekla je ona, a onda se osvrnula na Veljka.

- On je potpuno posvećen sportu, to se vidi. Ceo se predaje sportu, daje sebe. On je mlad, pun entuzijazna i volje za pobedom, ja sam mu podrška.

Ceca je otkrila da uskoro planira da ode na Kipar, ali će to sačekati kada se revakciniše, a na pitanje da li je i dalje zauzeta bila je kratka: 

- Emotivno sam zauzeta - zaključila je ona u emisiji "Premijera Vikend Specijal".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere