ANABELA U EMISIJI OTKRILA DA JE IMALA INTERVENCIJU: Sve me je stiglo i sada sve čistim i rešavam - Gledam sebe i vidim najgore

Novosti onlajn

24. 04. 2021. u 17:28

PEVAČICA Anabela Atijas je pred kamerama otkrila da je nedavno imala hiruršku intervenciju, ali i naglasila da je presrećna što postaje baka.

АНАБЕЛА У ЕМИСИЈИ ОТКРИЛА ДА ЈЕ ИМАЛА ИНТЕРВЕНЦИЈУ: Све ме је стигло и сада све чистим и решавам - Гледам себе и видим најгоре

Foto: Printscreen/Pink

- Toliko sam srećna, toliko se radujem, uživaću u statusu bake. Radujem se tom detetui. Dobila sam sličicu, toliko je slatka i busckasta. Sve što sam doživela u životu se odrazilo na moj izgled. Nedavno sam imala hiruršku intervenciju, sve me je stiglo sada, pa polako sve to čistim i rešavam. Pogane oči pogano vide. Gledaš sebe i vidiš sve najgore", rekla je Anabela i dodala:

- Građena sam tako da sam uvek imala stomak. Ni dan-danas ga nisam prihvatila, ali ne mogu ništa da učinim po tom pitanju. Imam ga i kad sam najmršavija, prosto ga imam, nekako mi tako creva idu napred - požalila se Anabela u emisiji ''Magazin In''.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna