TUGA U DOMU GOCE BOŽINOVSKE: Pevačici preminula majka, unuke se potresnim rečima oprostile od bake

Novosti online

12. 04. 2021. u 10:15

MAJKA pevačice Goce Božinovske preminula je nakon duge i teške bolesti.

ТУГА У ДОМУ ГОЦЕ БОЖИНОВСКЕ: Певачици преминула мајка, унуке се потресним речима опростиле од баке

Foto: ATA

Goca je poslednje tri godine brinula o bolesnoj majci Radmili, koja je bolovala od demencije. 

Vest o njenoj smrti podelile su Gocine ćerke koje su se na društvenim mrežama emotivnim porukama oprostile od bake. 

- Moj dobri anđele, zbogom. Hvala ti na najlepšem detinjstvu -  napisala je Jelena Vučković uz fotografiju na kojoj drži baku za ruku.

- Na bakin krevet sleteo leptir: Kažu da je to duša, čudno da dođemo ovde i da nas ne dočekaš sa kolačima na šporetu. Nedostajaćeš nam - napisala je Zorana Šijan.

Inače, Goca je bila veoma vezana za majku i poslednjih meseci je brinula o njoj i boravila u Kraljevu kako bi provela što više vremena sa njom.  

- Istina je da je moja majka nepokretna i nesvesna, njeno stanje je gore nego ikad. Starost čini svoje. Jedva se mirim s tim, ali šta je, tu je. Nakon operacije kuka ovog leta puštena je iz bolnice kući u Kraljevo, gde provodim sve svoje vreme i maksimalno sam joj posvećena. Čuvam je kao bebu, umivam, presvlačim i hranim - pričala je Goca. 

(Kurir.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)