NINA RADULOVIĆ PROGOVORILA O LEČIĆU: Evo šta je voditeljka rekla o bivšem suprugu

Novosti online

09. 04. 2021. u 18:11

NINA Radulović oglasila se prvi put otkako je izbio skandal sa njenim bivšim suprugom Branislavom Lečićem, koga je najpre glumica Danijela Štajnfeld optužila za silovanje, a zatim i Merima isaković za seksualno napastvovanje.

НИНА РАДУЛОВИЋ ПРОГОВОРИЛА О ЛЕЧИЋУ: Ево шта је водитељка рекла о бившем супругу

Foto: Printskrin

- Možemo mi da se čujemo, ali ako je povod za naš razgovor moje izlaženje u javnost povodom slučaja koji se nedavno dogodio, odmah da vam kažem da ja nisam niti ću govoriti o tome javno. Mediji su već naneli veliku štetu mojoj porodici, tako da ne mogu svesno da budem medijum za iživljavanje. Hvala vam na razumevanju - poručila je Nina za "Stori".

Kada je krajem marta objavljena ispovest Danijele, Nina se nije oglašavala ni na Instagramu, a tek kasnije je objavila fotografije sa proslave rođendana sina Lava, koga je dobila sa Lečićem.

Međutim, ubrzo je i Merima istupila sa novim tvrdnjama od pre 43 godine, što je u javnosti pojačalo prethodni skandal.

Podsetimo, Nina je sa Branislavom Lečićem bila u braku od 2010. do 2016. godine, upravo u periodu kada Štajnfeldova tvrdi da ju je glumac silovao, a sina Lava bivši par dobio je 2011. godine.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (3)