ON POZNAJE KRALJEVSKU PORODICU BOLJE NEGO IKO: Stručnjak tvrdi da zna zašto Elizabeta štiti Harija i šta o njemu misli

Novosti onlajn

08. 04. 2021. u 15:42

KRALjICA Elizabeta je svesna da situacija u kojoj se nalaze Hari i Vilijam gotovo identična onoj situaciji i odnosu u kojoj su se našle princeza Margaret i sama kraljica, sudeći po stručnjaku za kraljevsku porodicu Endru Mortonu, koji je napisao knjigu o odnosu kraljice Elizabete i njene sestre Margaret.

ОН ПОЗНАЈЕ КРАЉЕВСКУ ПОРОДИЦУ БОЉЕ НЕГО ИКО: Стручњак тврди да зна зашто Елизабета штити Харија и шта о њему мисли

Foto:Printscreen/Jutjub

To je, naravno, zbog činjenice da je Vilijam naslednik, a Hari ''rezerva''. Zbog toga, kako tvrdi Morton, kraljica ima puno razumevanja za Harija i njena vrata za njega su uvek otvorena, jednostavno zato što zna kako se osećala njena sestra i kakva je situacija bila sa njom.

- Mislim da kraljica zna da je teško biti u toj poziciji i da razume da je Hari nekada bio izgubljena duša, baš kao i njena sestra - tvrdi Morton.

- Uvek je imala potrebu da štiti Harija i mislim da je to zato što je gledala kako Margaret postaje žrtva sistema. Isključivanje Margaret nije pomoglo nikome i kraljica je iz toga puno naučila. Ne želi da se sa Harijem istorija ponovi - rekao je stručnjak.

Foto EPA

Princezi je bilo teško da nađe mesto u kraljevskoj porodici, a kako je Hari odlučio da više ne želi da bude deo kraljevske porodice, jasno je da je nešto nasledio od nje.

- Kada uporedite njihove osobine, Hari je stvarno poput Margaret. Nešto kao buntovnik u kraljevskoj porodici. Margaret je jednom rekla da je neposlušnost njeno veselje, a to se može jasno videti i u slučaju princa. Zato Elizabeta ima dodatnu empatiju za Harija jer je gledala svoju mlađu sestru i njena vrata će mu uvek biti otvorena pa ga nikada neće potpuno isključiti iz porodice - kaže Endru. Takođe, tvrdi kako kraljica veoma voli svog unuka, kao što je volela i svoju sestru.

- Ona ga mnogo voli. Bila je tu za njega na dan kad je izgubio majku i od tada je uvek uz njega. Namerno ga štiti i kao baka ima puno više razumevanja za njega - zaključio je autor knjige o Elizabeti i Margaret.

(Večernji)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima