REKLA JE I ZA MIKU DA NIJE KRIV: Lidije Vukićević šokirala podrškom Lečiću, a sada je prozivaju - Prolupala, izigrava ludilo! (FOTO)

Novosti online

03. 04. 2021. u 21:30

GLUMICA Lidija Vukićević oglasila se povodom skandala koji ovih dana potresa Srbiju, a tiče se optužbi na račun Branislava Lečića za silovanje od strane glumice Danijele Štajnfeld.

РЕКЛА ЈЕ И ЗА МИКУ ДА НИЈЕ КРИВ: Лидије Вукићевић шокирала подршком Лечићу, а сада је прозивају - Пролупала, изиграва лудило! (ФОТО)

Foto. Printskrin

Naime, Lidija je stala na stranu Branislava Lečića, a nakon njene rečenica:

- Kako mene niko nije silovao - društvene mreže su se usijale.

Glumica je jasnog stava da Branislav nije silovao Danijelu, te, prema njenom mišljenju, Štajnfeldova se nećkala i nije imala jasan stav šta želi, a šta ne.

– Leka nije manijak. On je zgodan frajer kojem to apsolutno nije potrebno. Ja se pitam kako to mene niko nije silovao. Evo, 30 i nešto godina sam na sceni, nisam ni ružna ni ovakva ni onakva. Bila sam jedna od najpopularnijih glumica stare Jugoslavije – istakla je Lidija Vukićević.

Korisnici Tvitera su njene reči osudili, a ovo su samo neki od uvredljivih komentara.

– Ko se kome tu šlihta ili su stvarno maloumnici, nisam pametna – jedan je od komentara.

Ipak, mnogi smatraju da je baš Lidija trebala da pruži podršku svojoj mlađoj koleginici.

– Baba prolupala! Umesto da pruži podršku, izigrava ludilo.

(Objektiv)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (1)

BORIO SAM SE ZA ŽIVOT, NJIHOV BES JE BIO SVE VEĆI I VEĆI: Nikola Rokvić je jedva izvukao živu glavu 25. dana hodočašća (VIDEO)