MILAN STANKOVIĆ OPET ŠOKIRA: Pevač ne odustaje od antivakserskih stavova, kolege zgranute

Novosti online

01. 04. 2021. u 13:34

MILAN Stanković, kome je izgleda pevanje postalo sekundarno zanimanje, ne prestaje da šokira pratioce na Tviteru tvitovima u kojima iznosi bizarne teorije zavere i antivakcinaške stavove.

МИЛАН СТАНКОВИЋ ОПЕТ ШОКИРА: Певач не одустаје од антиваксерских ставова, колеге згрануте

Foto: Printscreen

Milan je nedavno izneo niz čudnih tvitova u kojima je izneo bizarne teorije zavere o preminulom legendarnom glumcu Vlasti Velisavljeviću. Ali se tu nije zaustavio. Stanković je sada pružio podršku Darku Mitroviću, voditelju emisije "Mentalno razgibavanje", koji je dao otkaz u programu uživo.

"Šta se dešava sa Milanom?!", "Može li neko njemu da pomogne", "Ovo nije osoba koju poznajem", samo su neki komentari koji kruže među kolegama pevača nakon njegovih čudnih tvitova.

Stanković uvek objavljuje tvitove u kojima koristi samo velika slova, te izgledaju kao da viče.

Podsetimo, ovo nije prvi put da je Stanković šokirao javnost svojim postupcima. Nedavno je izneo niz čudnih tvitova u kojima je izneo bizarne teorije zavere o preminulom legendarnom glumcu Vlasti Velisavljeviću i, kako se može pretpostaviti, glumici Danijeli Štajnfeld.

U prvom delu tvita Stanković "otkriva" da je glumac Vlasta Velisavljević (94) preminuo iako je bio vakcinisan, što inače nije tajna. U drugom delu izgleda da insinuira da su glumica Milena Radulović i njene mlađe koleginice, kao i glumica Danijela Štajnfeld, optužile za silovanje samozvanog učitelja glume Miku Aleksića, odnosno glumca Branislava Lečića, zbog “promocije filma ili serije”?!

U ostalim tvitovima se pogrdno obratio pratiocima i poručio da "mogu da ga spale". 

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)