"TEŽE PODNOSIM DRUGU TRUDNOĆU" Ivana Maksimović o drugom stanju: Nadam se da nas neće kotrljati na porođaj!

Novosti online

31. 03. 2021. u 11:53

STRELJAČICA Ivana Maksimović čeka drugo dete s košarkašem Danijom Anđušićem, a kako zbog blagoslovenog stanja ne može da trenira, sa sinom se preselila u Francusku, da mu bude podrška tokom sezone, ali i da zajedno prođu kroz čari iščekivanja drugog deteta.

ТЕЖЕ ПОДНОСИМ ДРУГУ ТРУДНОЋУ Ивана Максимовић о другом стању: Надам се да нас неће котрљати на порођај!

Foto: instagram/ivanamaksimovic i daniloandjusic

Sportiskinja priznaje da joj blagosloveno stanje teže pada sada nego kada je prvi put bila trudna.

- Protekla dva meseca su, iskreno, bila malo turbulentna. Kao i svaki početak, teško je. Malo teže podnosim sve nego u prvoj trudnoći. Tako da mi je bilo za nijansu teže da putujem. Srećom, moja mama je bila tri nedelje kod nas. Dosta mi je pomagala, tako da Danilo i Filip nisu osetili neki nedostatak. Uspeli smo da prevaziđemo taj prvi nalet, koji je zaista bio teži. Bolje se osećam, tako da je sada sve lakše.

Da je trudna saznala je usred pandemije korona virusa, što je ipak nije uplašilo.

- O tome nisam razmišljala. Mi smo koronu preležali prošle godine, tako da smo znali kako ona funkcioniše i kako se s njom čovek bori. Ali kada je bilo priče da li ostati trudan ili ne, uopšte nisam razmišljala o koroni, već o našim planovima za budućnost. Razmišljala sam gde ćemo biti, da li ćemo zajedno biti... Na kraju se ispostavilo kao prava odluka zato što ovo vreme mogu da iskoristim da se posvetim sebi i proširenju porodice.

Jer zbog “lokdauna” u Francuskoj ne mogu da se bavim sportom koji volim, koji mi je prva ljubav i mnoge stvari su na pauzi. Ovo mi je dobro došlo da ostvarim ovu želju, koja nam je bila najbitnija.

O mestu porođaja još nije razmišljala.

- Ne znam još uvek. Ne znam gde ćemo biti sledeće sezone. Danilo ima ugovor do kraja juna, a s obzirom na to da je meni termin u septembru, ne znam gde ćemo biti i kako će se sve odvijati. Iskreno, o tome ne razmišljam. Kao i u Beogradu, i ovde imam vrhunske stručnjake, doktore koji su pratili moju prvu trudnoću, tako da sam što se te strane tiče jako sigurna i mirna. Onda mi nije teško da se organizujem, dođem u Beograd ili otputujem negde jer imam vrhunski tim ljudi koji brine o meni.

Ivana je fotografiju stomačića objavila na Instagramu, gde je između ostalog, svoje pratioce obavestila da se nada, da je neće kotljati na porođaj.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)