JOŠ NIJE PREDAO PAPIRE ZA RAZVOD: Reper Kanje Vest misli da Kim blefira

Novosti online

26. 03. 2021. u 23:51

IAKO je Kim Kardašijan (40) podnela zahtev za razvod braka od Kanjea Vesta (43), kako izgleda, reper se predomislio i razvod baš neće teći tako "glatko".

ЈОШ НИЈЕ ПРЕДАО ПАПИРЕ ЗА РАЗВОД: Репер Кање Вест мисли да Ким блефира

Foto EPA

 

Naime, iako se pisalo da su se Kim i Kanje dogovorili oko razvoda i da žele što pre da ga realiziju, izvor blizak reperu tvrdi da Vest stopira ceo proces.

Kanje navodno još nije podneo svoja dokumenta za razvod, a prema rečima izvora, reper je uveren da Kardašijanka zapravo ne želi razvod.

- Kanje i dalje ne misli da će Kim to provesti do kraja - rekao je izvor za HollywoodLife.

- On misli da dovoljno dobro poznaje Kim te je uveren da ona to zapravo ne želi. On sada sve ovo vidi kao partiju šaha i zasad ne planira ništa da poduzme oko svega. To je njegov potez - rekao je izvor blizak reperu.

Podsetimo, Kanje je promenio broj i prekinuo svaki kontakt sa Kim nakon što je ona podnela papire za razvod braka, a Kardašijanka može da ga kontaktira samo preko obezbeđenja.

Bivši par se sporazumno dogovorio da će imati zajedničko starateljstvo nad njihovih četvoro dece - Nort (7), Sejnt (5), Čikago (3) i Psalm (1). Međutim, reper, prema tvrdnjama izvora stranih medija, otežava stvari.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

SLOBODA ZAVRŠILA NA INFUZIJI: Glumica se oglasila iz bolnice - evo u kakvom je stanju (FOTO)