"PRVI PUT U ŽIVOTU PARTNER MI JE NAJBOLJI PRIJATELJ": Marija Kilibarda iskreno o ljubavi u doba pandemije

Novosti onjaln

25. 03. 2021. u 10:51 >> 10:52

ZA voditeljku Mariju Kilibardu (40) protekla godina bila je vrlo uzbudljiva.

ПРВИ ПУТ У ЖИВОТУ ПАРТНЕР МИ ЈЕ НАЈБОЉИ ПРИЈАТЕЉ: Марија Килибарда искрено о љубави у доба пандемије

Foto Aleksandar Krstović/Miša Obradović

Pred početak pandemije otpočela je vezu sa Branislavom Vučelićem, krajem maja pokrenula je liniju nakita “KI”, a zatim postala tetka mališana Relje i Višnje. Njene dve mlađe sestre porodile su se u razmaku od šest meseci, zbog čega joj je srce puno. Kada god ima slobodnog vremena čuva sestrića i sestričinu, a u šali voli da kaže da to doživljava kao “generalnu probu”.

Ako je suditi po uspesima i radostima koje nastavlja da niže, čini se da Mariji ni tekuća godina u kojoj obeležava 20 godina televizijskog rada, neće biti ništa manje lepa. Kroz dva meseca proslaviće i godišnjicu uspešnog biznisa, u čijem fokusu je lavirint kao podsetnik da iza svakog problema, koliko god se u trenutku činio nerešiv postoji izlaz.

O svom partneru Branislavu Vučeliću i o tome da li je karantin bio izazov za njihov odnos Marija je rekla:

- Bez njega ne bih tako lagano prošla kroz težak period za nama. Za godinu dana, provela sam s njim više vremena i doživela razmena više nego sa bilo kojim bivšim partnerom u dužim vezama. Samim tim, sve je brže isplivalo na površinu i lepo i ružno. I znala sam da će, ako pregrmimo prvih par meseci karantina, to biti jedna lepa stabilna veza. Prvi put u životu partner mi je najbolji prijatelj. Ranijih godina mislila sam da to ne želim, da već imam svoje prijatelje i da su mi u partneru potrebne druge stvari. Da svaki dan mora da se dešava vatromet strasti i da sve moramo da radimo zajedno. To vezu guši i ona pregoreva. Takav odnos nije zdrav i niti dugoročno kvalitetan. Prava stvar je imati nekog čiji broj pozoveš kad god ti se dogodi nešto bitno. Želiš njegovo mišljenje, znaš da ti je vetar u leđa i podrška. Između Branislava i mene postoji potpuna otvorenost, konstantna razmena i deljenje svega. To je pravo partnerstvo koje mora da dođe kako iz čiste ljubavi i strasti, tako i iz prijateljstva.

(Stori)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!