PETORKA KOJA OSTAVLJA BEZ DAHA - Kija, DŽoker, Vujadin, Žika Todorović i Sneža Borjan u FILMSKOJ AKCIJI

Promo

25. 03. 2021. u 16:59

DA LI ste spremni da sednete za sto sa pravim igračima i odigrate partiju života?

ПЕТОРКА КОЈА ОСТАВЉА БЕЗ ДАХА - Кија, Џокер, Вујадин, Жика Тодоровић и Снежа Борјан у ФИЛМСКОЈ АКЦИЈИ

Foto: Promo

Meridian je ekskluzivno predstavio proizvod koji ga izdvaja od konkurencije – Texas Hold'em Poker, a na pitanje najpopularnije kladionice na Balkanu: Koji je tvoj limit? Odgovorili su Vujadin Savić, Kija Kockar, Snežana Borjan, Aleksandar Ilić i Žika Todorović u spektakularnoj reklami koja je "zapalila" javnu scenu.

U neodoljivom spotu imate priliku da pogledate kako su se naše zvezde snašle u popularnoj igri Hold’em poker – ko je blefirao, a ko držao prave karte u svojim rukama? Ko je koga zavodio za stolom i šta su sve akteri reklame uložili kako bi ispratili igru do kraja...

Ako i vi želite da postanete pobednik i osvojite preko 25.000 EVRA u samo jednoj ruci – odmah se registrujete OVDE i ekskluzivno, samo u Meridianu, isprobajte najpopularniju poker igru na svetu.

Ne zaboravite i da sve nove igrače čeka i bonus dobrodošlice – 100 BESPLATNIH SPINOVA + 1.500 DINARA BONUSA za online klađenje.

Uživajte u ubedljivo najvećoj sportskoj i kazino ponudi u ovom delu Evrope.

Meridian – lepa strana života.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (8)

Familija01

26.03.2021. 09:51

Najjaci poker je texas holdem.Meridian je odlicno odradio,igras sa stvarnjm igracima,svi imaju za pocetak istu koliicinu novca ma top je.A reklama je filmska