TANJA SAVIĆ NASTAVLJA BORBU ZA DECU: Dobila sam presudu, ali nemam starateljstvo

Novosti online

23. 03. 2021. u 09:23

Iako je mnoge obradovala vest da će popularna pevačica Tanja Savić konačno videti svoje sinove Maksima i Đorđa nakon godinu dana, pevačica je sad obelodanila da još nije dobila starateljstvo nad decom.

ТАЊА САВИЋ НАСТАВЉА БОРБУ ЗА ДЕЦУ: Добила сам пресуду, али немам старатељство

Foto Instagram

- Zvanično sam dobila presudu da vratim decu. Nemam i dalje starateljstvo nad decom, to nije rešeno, moraćemo da se borimo iz Srbije za to. Presuda je samo donela tu odluku da deca treba da se vrate u Srbiju jer sam ja svim papirima dokazala da su deca živela ovde, da su imali boravak, da su se ovde školovala, da smo ovde više vremena provodila nego u Australiji - ispričala je Tanja.

 Čula sam se sa decom, zbunjeni su, bili su bez mene godinu dana, a sad znaju da će biti bez tate. To je prekretnica u našim životima koja je teška. Ne znam šta da pomislim. Jako mi je žao zbog sebičluka jednog roditelja, a to u ovom slučaju nisam ja. Ostvarila mi se velika želja za moj rođendan i ne postoji srećnija mama od mene. Još nemam mogućnost da zagrlim decu, biće to uskoro - dodala je Savićeva, a potom istakla da i dalje ima čitav spisak neostvarenih želja iako se najveća ostvarila.

 Imam želje, nisam sve ostvarila. Ipak, srećna sam žena jer me sitnice čine srećnom - zaključila je pevačica.

(Srbija Danas)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)