"HVALA TI SINE ŠTO ME NISI POSLUŠAO": Ovako se majka na samrti oprostila od Dragoljuba Đuričića i skinula mu teret sa srca

Novosti online

15. 03. 2021. u 16:08

BUBNjAR Dragoljub Đuričić, preminuo je danas od posledica korona virusa. Sloboda u mišljenju, izražavanju, ali i u svemu što čini čoveka ljudskim bićem i individuom bilo je ono za šta je oduvek živeo.

ХВАЛА ТИ СИНЕ ШТО МЕ НИСИ ПОСЛУШАО: Овако се мајка на самрти опростила од Драгољуба Ђуричића и скинула му терет са срца

Foto: Tanjug/Sava Radovanović

On je bio Đuričić u u bolnici od 24. februara

Ovaj stasiti Crnogorac, rođen u Cetinju, više od pola veka živeo je u Beogradu, živeo je u Njujorku, Londonu, Berlinu... Sebe je nazivao nekonformistom kojem je i majka na samrti odala priznanje što nije bio kao većina i bezrezervno poslušan. Naprotiv.

- Majka mi je kad je umirala skinula kamen sa srca jer mi je rekla. "Srećna sam što me nisi slušao jer da jesi bio bi isti kao ja. Ovako si me nadvisio" . Odala mi je najveće priznanje u životu iako sam njen jedini učenik koji nije završio fakultet. Mama je bila moja učiteljica- ispričao je pre nekoliko godina Dragoljub Đuričić.

Bubnjar koji je svirao sa najvećim zvezdama bivše Jugoslavije, Zdravkom Ćolićem, Bregom, Ju grupom, Kerberom, Leb i sol i brojnim drugima i uvršten među 30 najboljih bubnjara na svetu, otac je dvojice sinova - Milana, kojeg je dobio kada je bio stariji tinejdžer i Andrije iz veze sa našom rediteljkom Alisom Stojanović.

(Blic žena)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024