RADOVAO SE ŠTO ĆE GA UNUCI NASLEDITI: Dragoljub Đuričić je s ponosom govorio o porodici

Novosti online

15. 03. 2021. u 15:55

ZA bubnjara Dragoljuba Đuričića, koji je danas preminuo od virusa korona, porodica je bila najveća radost, a o unucima je govorio s velikim ponosom.

РАДОВАО СЕ ШТО ЋЕ ГА УНУЦИ НАСЛЕДИТИ: Драгољуб Ђуричић је с поносом говорио о породици

Foto: Arhiva Novosti/D.Mišić

Tako je letos podelio fotografiju uz koju je napisao da je veoma srećan čovek, jer su unuci nasledili talenat i interesovanje za muziku.

Foto: Printskrin

 

- Na drugom kraju sveta, Adelejd, Australija, sinovi mog starijeg sina Milana, Oliver (gitara) i Robert (bubnjevi), uvežbavaju repertoar za svoje prve koncerte. U nedostatku muzičara, majka Ana se morala dohvatiti bas gitare. Kako je to divno, retkost... Baš sam ja srećan čovek što su divna familija - napisao je Dragoljub u avgustu 2020.

Čuveni muzičar koji je svirao u grupama "Leb i sol", "Kerber", sa Đorđem Balaševićem i Zdravkom Čolićem kao i sa drugim poznatim izvođačima, je mesec dana bolovao od opakog virusa, a hospitalizovan je 24. februara.

Njemu se stanje pre pet dana poboljšalo i bio je skinut sa respiratora, ali je nažalost danas izgubio bitku sa bolešću.

(Blic)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)