IVA ŠTRLJIĆ U "PODCASTU SA NATALIJOM": Majka me je naučila najvažniju stvar (VIDEO)

Novosti online

12. 03. 2021. u 20:00

KAO modna kreatorka Dijana Erski u hit seriji "Igra sudbine", koja joj je donela veliki publicitet, Iva Štrljić otkriva kako je svoju ulogu učinila specifičnom i prepoznatljivom. Zašto Dijana uvek nosi samo jednu rukavicu?

ИВА ШТРЉИЋ У ПОДЦАСТУ СА НАТАЛИЈОМ: Мајка ме је научила најважнију ствар (ВИДЕО)

Foto: Printskin

Ona nam priča šta radi i kako se priprema za uloge, ali i otvoreno govori šta još, sem glamura, krije glumačka profesija. Poseban je odnos sa njenim profesorom Ivanom Bekjarevom, kako su sa njim izgledali studentski dani, i čemu je on učio nju i njene kolege...

Iva svedoči kako se osećala kada je prvi put dobila priliku da profesionalno nastupi, koji su joj trenuci bili teški, kako je gledala na izazove, zašto se plašila majke - pogledajte u novom "Podcastu sa Natalijom".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)