SEVERINA NAPALA RATKA MLADIĆA: Dotakla se rata, pa uporedila srpskog genarala sa Hitlerom!

Novosti onlajn

06. 03. 2021. u 22:47

СЕВЕРИНА НАПАЛА РАТКА МЛАДИЋА: Дотакла се рата, па упоредила српског генарала са Хитлером!

Foto: Instagram

SEVERINA Kojić ušla je u klinč sa svojim pratiocima na Instagramu nakon što je objavila seriju fotografija na kojima pozira kao biblijska raspuštenica Salome, koja je tražila glavu Svetog Jovana Krstitelja.

U raspravi sa ljudima koji su se gnušali ovih slika pevačica se dotakla i Ratka Mladića, koji je želeo, kako ona tvrdi, da pobije Hrvate kao što je Adolf Hitler pobio Jevreje.

Sve je počelo kada je Severina čestitala rođendan slikaru i vajaru Dimitriju Popoviću i uz poruku objavila nekoliko fotografija koje su nastale kada su sarađivali. Ona je tada pozirala sa njegovim umetničkim delima, kao Salome, žena koja se pominje u Novom zavetu i koja je, pošto je Jovan Krstitelj odbijao njenu ljubav, od očuha tražila njegovu glavu u zamenu za ples. Kada ju je dobila, odnela ju je majci na tanjiru.

Isprovocirala fotografijama

Upravo tako pozira Seve, sa ljudskom glavom koju je izvajao Popović, ali i sa drugim umetničkim delima ovog slikara. Zbog toga je i izazvala bes javnosti, posebno ljudi koji su vernici i koji su joj poručili da je tematika "grozna, morbidna, da treba da se stidi i da je to bogohuljenje".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina (@severina)

Severini je izgleda bilo dosadno tokom jučerašnjeg dana, pa je na svaki od 600 komentara ispod fotografije odgovorila ponaosob. Ipak, javnost je razbesnela i kada je spomenula srpskog generala Ratka Mladića, kog je uporedila sa Adolfom Hitlerom. Nakon što je jedan pratilac rekao "da nas tresu potresi i virusi jer smo kao ljudska rasa zastranili", pevačica se dotakla teme rata.

Foto: Printscreen

- Jesmo, kao ljudska rasa smo zastranili još pre nego što su razapeli Isusa. Sad smo progresivni. Sad razapinjemo Instagramima. Pa i virusima pretite. Bio je već jedan, slično je razmišljao o neistomišljenicima Hrvatima. Zvao se Mladić ili Hitler. Nije uspeo, na sreću. Ubijao je Jevreje. Slikare nisu puno ubijali, koliko znam. A potresi su vam normalni, kažu seizmolozi - šokirala je Severina.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)