OTPEVAO JE "NIJE MENE DUŠO UBILO" PRE 27 GODINA I NESTAO: Nesreća ga je zaustavila u karijeri, a danas je neprepoznatljiv (FOTO+VIDEO)

Novosti online

01. 03. 2021. u 22:36

ОТПЕВАО ЈЕ НИЈЕ МЕНЕ ДУШО УБИЛО ПРЕ 27 ГОДИНА И НЕСТАО: Несрећа га је зауставила у каријери, а данас је непрепознатљив (ФОТО+ВИДЕО)

Foto: Printskrin

LEGENDARNI hit iz devedesetih godina "Nije mene dušo ubilo" svi znamo i pevamo ga i dan danas vrlo rado, a u originalu ga je otpevao Goran Dimitrijadis Dima.

Čuvena pesma je sa Diminog prvog albuma iz 1994. godine, a nakon toga sličnih uspeha nije imao, pa se često mnogi zapitaju gde je i šta radi, kao i zašto je nestao sa muzičke scene.

Neko vreme je taksirao, a nastupao je uglavnom na koncertima pojedinih kolega, kao što su Mira Škorić i Hani, ali i pevao na privatnim slavljima, u kafanama i restoranima.

- Sve te poslove sam imao bez praktično ikakve reklame, samo zahvaljujući toj pesmi. Inače, nikada nisam hteo da snimam po svaku cenu. Ja ne shvatam to da neko proda njihvu ili neko drugo imanje da bi snimio CD. Ja muziku nikada nisam doživljavao kao trgovinu - izjavio je Dima pre izvesnog vremena za domaće medije.

Mnogi su mu predviđali blistavu karijeru, ali to se, ipak, nije dogodilo, a u tome ga je velikim delom sprečila i nesreća koja ga je zadesila.

- 2000. godine mi je izgorela kuća. Skroz. Uložio sam svu snagu i svu volju da ponovo napravim kuću, ali to je trajalo. Na kraju sam napravio dve kuće, svojim poštenim radom. Zato i nisam ulagao u muziku, u pesme - objasnio je pevač i dodao da ga je to nesumnjivo povuklo nazad, kada je reč o muzici.

Pogledajte kako Dima danas izgleda.

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)