"SADA MOGU DA PIJEM DO MILE VOLJE" Aca Lukas unajmio vozača, plaća mu i stan u svojoj zgradi!

Novosti online

02. 02. 2021. u 09:05

ACA Lukas je odlučio da unajmi privatnog vozača, nakon što je prošle nedelje dva puta napravio prekršaje u saobraćaju.

САДА МОГУ ДА ПИЈЕМ ДО МИЛЕ ВОЉЕ Аца Лукас унајмио возача, плаћа му и стан у својој згради!

Foto: Pink tv printskrin

Lukasa je, naime, tokom prošle nedelje policija zaustavila zbog vožnje pod dejstvom alkohola, a zatim i zbog prekoračenja brzine. On je nakon ovih događaja doneo odluku da unajmi profesionalnog vozača, a čak mu je iznajmio i stan u zgradi u kojoj živi, i sve to na nagovor svog menadžera Saše Mirkovića.

Kako se navodi, Mirkoviću su se nakon incidenta javili mnogi profesionalni vozači koji su želeli da se zaposle kod Lukasa.

- Lukas je u relativno kratkom roku napravio dva ozbiljna saobraćajna prekršaja koja su ga koštala oduzimanja vozačke dozvole. Budući da je njegov posao u velikoj meri vezan i za putovanja, logično je bilo da unajmi nekoga ko će da ga vozi. Kada je, zbog vožnje pod dejstvom alkohola, završio na trežnjenju u policijskoj stanici, njegovom menadžeru Saši Mirkoviću javili su se mnogi profesionalni vozači koji su se ponudili da rade kod Lukasa - kaže izvor ovog lista i dodaje da je pevač najpre odlagao tu odluku.

- Međutim, kada mu je, dva dana nakon toga, saobraćajna policija napisala kaznu zbog prekoračenja brzine, Lukas je shvatio da tako više neće moći da nastavi. Shvatio je da će od sada morati da vožnju prepusti profesionalcima.

- Unajmio sam privatnog vozača i čak sam mu iznajmio stan u zgradi u kojoj živim kako bi mi bio dostupan 24 sata dnevno. Sada mogu da pijem alkohol do mile volje i da mrtav pijan sednem na zadnje sedište i dignem noge, a on da me vozi po celom gradu. Jedino što mu je zabranjeno na poslu da pije alkohol - potvrdio je Lukas i dodao da će mu uskoro biti oduzeta vozačka dozvola na sedam meseci:

- Još mi nije stiglo rešenje, a kada se to desi, neću moći da vozim sedam meseci. Kada je reč o drugom prekršaju, platio sam kaznu u visini od 5.000 dinara zbog prekoračenja brzine.

(Alo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)