BILA SAM KOLATERALNA ŠTETA... Vesna Dedić progovorila o prekidu prijateljstva sa Sanjom Marinković

Novosti online

01. 02. 2021. u 08:46

NEDAVNO je domaća javnost ostala u šoku kada je objavljeno da je prijateljstvo Sanje Marinković i Vesne Dedić završeno nakon 25 godina.

БИЛА САМ КОЛАТЕРАЛНА ШТЕТА... Весна Дедић проговорила о прекиду пријатељства са Сањом Маринковић

Foto: Printscreen/Jutjub/BIG FASHION BEOGRAD

One su o tome ćutale oko godinu dana, ali je onda Vesna, kako je rekla, bila primorana da sve obelodani.

Ona je sada otkrila zbog čega je sve ispričala.

- Ovoga puta, prosto sam bila u situaciji zbog neke aferice, u kojoj sam ja bila kolateralna šteta, da publici i čitaocima moram da kažem ono što je istina, a to je da ja duže od godinu dana nisam više prijateljica sa koleginicom sa Pinka i to je to. Dalje nisam davala nijednu izjavu i šta se piše po portalima me zaista ne interesuje - rekla je Vesna u emisiji.

O razlozima prekida prijateljstva ne želi da govori, a kako kaže smatra i da ne treba da priča o svom privatnom životu.

- To je moj stav svih ovih 30 godina koliko sam u javnom životu. Ja zabavljam ljude praveći emisiju Balkanskom ulicom i pišući ljubavne romane koji služe da nekome ulepšaju dan. Gostujem po emisijama i trudim da budem vesela, da ljudima lepo prođe popodne i veče i zaista nema potrebe da ih zabavljam događajima iz mog privatnog života. I u tom smislu nikada nisam pričala ni sa kim se ljubim ni sa kim se svađam, čak i o ćerki Lenki kada sam pričala, to je bilo samo u formi nekih mojih iskustva kada je reč o vaspitavanju deteta - naglasila je ona u emisiji Zvezde Granda – specijal.

(Objektiv)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)