CECA SE UPOZNALA SA PORODICOM NOVOG DEČKA: Oglasio se i Bogdanov otac - evo kako je protekao prvi susret

Novosti onlajn

22. 01. 2021. u 17:15

CECA Ražnatović upoznala je porodicu svog dečka Bogdana za njihovu krsnu slavu Sveti Jovan.

ЦЕЦА СЕ УПОЗНАЛА СА ПОРОДИЦОМ НОВОГ ДЕЧКА: Огласио се и Богданов отац - ево како је протекао први сусрет

Foto Privatna arhiva

Pevačica je otišla u Kragujevac, gde je srdačno dočekana, a kako je protekao prvi susret, ispričao je otac Ražnatovićkinog dečka Miloš Srejović:

- Ceca je ostavila odličan utisak, kao što sam i mislio. Bogdan je bio vrlo zadovoljan - otkrio je stariji Srejović.

Cecin dolazak na Bogdanovu slavu dogodio se u najužem krugu porodice, koja je poštovala sve savete epidemiologa usled pandemije korona virusa. To je bio i glavni razlog što je samo nekoliko ljudi znalo da će Ceca otputovati za Kragujevac, te su ovog puta izostali pozivi ostalih članova porodice, prijatelja i poznanika da pitaju Miloša kakva je pevačica uživo ili da dođu i lično upoznaju najveću balkansku zvezdu.

- Nije bio nikakav spektakl, pa me niko nije ni zvao od familije i poznanika da pita za Cecu. Sve je bilo pristojno, u krugu porodice, kako i nalaže trenutna epidemiološka situacija - istakao je Miloš.

Podsetimo, Bogdanov otac se, kada se u javnosti saznalo za vezu Ražnatovićke i njegovog sina, prvi put oglasio i prokomentarisao njihov odnos. Tom prilikom je priznao i da je iz medija saznao za novu ljubav svog sina.

- Nezahvalno je to komentarisati. Oni su punoletni, zreli ljudi, koji znaju da brinu o sebi. Koliko sam mogao da primetim, srećni su i zadovoljni. To je obostrana priča i ne bih se dalje mešao u to. Moram reći da Bogdana nisam skoro čuo i video tako srećnog i zadovoljnog, pa pretpostavljam da je sve u savršenom redu - rekao je tada nekadašnji atletski šampion.

Ceca i devet godina mlađi Bogdan su u vezi dva meseca i skoro da se i ne razdvajaju, pa su dva dana pre Kragujevca bili u jednom etno-selu nadomak Zrenjanina.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OVAKO DANAS IZGLEDA KAFANA KOD MAČKA: Ovde su snimane nezaboravne scene serije Porodično blago (VIDEO)