PAKUJEM KOFERE ZA MEKSIKO: Dara Bubamara, uz dve decenije mlađeg dečka Tonija, nije ni osetila pandemiju korone

V. M. P.

17. 01. 2021. u 17:16

NOVOSADSKA folk čigra Dara Bubamara (44), iliti Radojka Adžić kako joj piše u ličnoj karti, koja je nacionalnu popularnost stekla 1993. pesmom "Košava sa Dunava", gostujući u jednoj televizijskoj emisiji otkrila je da pandemiju korone nije ni osetila, ponajviše zahvaljujući svom dve decenije mlađem dečku Marku Dujakoviću (23).

ПАКУЈЕМ КОФЕРЕ ЗА МЕКСИКО: Дара Бубамара, уз две деценије млађег дечка Тонија, није ни осетила пандемију короне

Foto Instagram/darabubamara_official

- Ulepšao mi je život, stalno putujemo, tretira me kao kraljicu, sa njim baš uživam - pohvalila se folk pevačica.

Podsetimo, Dara je, sa prijateljima, prošlog jula boravila najpre u Grčkoj, a onda je zbog zatvaranja granica morala da prekine odmor i nastavi ga istog meseca u Monte Karlu. Kada je uplovila u ljubavnu vezu sa biznismenom Dujakovićem, koga svi zovu Toni, inače, bivšim dečkom voditeljke Dušice Jakovljević, Bubamara je postala prava globtroterka. U septembru prošle godine, uprkos koroni, otputovala je sa svojim dragim na Maldive. Nakon uživanja u tirkiznom moru i dugim peščanim plažama, Dara i Toni su u oktobru otputovali na Zanzibar, prepustivši se uživanju u skrivenom raju Indijskog okeana. Pa su onda, odlučili da osete ukuse i mirise Orijenta, te su se u novembru uputili u Tursku, tačnije u Istanbul.

- Ja sam za svojih 25 godina karijere preživela svašta, i bombardovanje i, ne znam šta je sve bilo, ludilo, a ovo sa koronom je svima najgori period, ne samo meni, nego u svetu - rekla je Bubamara, vlasnica hitova "Ja neću da ga vidim", "Vero, nevero", "Zidovi", "Biografija" i "Anestezija". - Ipak, u lošim stvarima bude i neka dobra stvar. Verovatno da mi se nije desila ljubav i da mi nije živ i zdrav sin Konstantin, to bih teže preživela, a ovako, sve je lakše, hvala Bogu.

Foto Instagram/darabubamara_official

Bubamara je najavila da ovih dana pakuje kofere zbog putovanja, preciznije letovanja, na još jednoj egzotičnoj destinaciji.

- Sad ću malo u januaru otići u Meksiko, pa će februar, vakcina i počećemo tamo u martu, aprilu - izjavila je Dara, verovatno misleći na muzičke aktivnosti od proleća.

Osvrnula se Bubamara i na "hejtere", koji pored njenih seksi fotografija na društvenim mrežama ostavljaju komentare kako ona tako izgleda, isključivo zahvaljujući foto-šopu.

- Nema foto-šopa, pogledajte moje pločice na stomaku i zategnutu zadnjicu - pohvalila se folkerka. - Mrzim kad se neke žene na "Instagramu" teše kako ja koristim foto-šop, pa tako moćno izgledam. Žao mi je, nema foto-šopa, nekad se malo jače našminkam, nekad malo slabije, ali to je to.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo