EVO KAKO IZGLEDA ĆERKA TANJE BOŠKOVIĆ: Lena je dokaz da je lepota nasledna, izgleda isto kao majka (FOTO)

Novosti online

26. 12. 2020. u 19:59

GLUMICA Tanja Bošković već decenijama pleni talentom i lepotom, i mnogi s pravom kažu da je jedna od najlepših žena sa naše javne scene.

ЕВО КАКО ИЗГЛЕДА ЋЕРКА ТАЊЕ БОШКОВИЋ: Лена је доказ да је лепота наследна, изгледа исто као мајка (ФОТО)

Foto: Printscreen

Staru izreku da je lepota nasledna potvrđuje i činjenica da njena ćerka Lana Karaklajić izgleda gotovo isto kao majka, sa kojom je i glumila u filmu "Peti leptir". Ipak, njih dve u filmu nisu imale zajedničke scene. Tanja ipak shvata da njena ćerka ima potrebu da sama gradi karijeru.

- Mislila da Lana neće hteti ni da čuje da igra u "Petom leptiru“ u kojem ja igram, ali reditelj ju je ubedio. U Boga se uzdam da će mi ispuniti želju i dati priliku da zajedno igramo u istom kadru - iskrena je tada bila Tanja.

- Lana je sama izabrala glumu, a danas ja učim od nje, jer su njene ideje dragocene i njen ugao gledanja na život je potpuno drugačiji i svež - rekla je ranije Tanja Bošković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!