RAZVOD NAJAVILI NA "INSTAGRAMU"? Poznati parovi više nisu na istoj adresi

V. N.

17. 12. 2020. u 10:14

TELEVIZIJSKI novinar Mašan Lekić (42), autor emisija "Dosije", "Na mestu zločina sa Mašanom" i "Iza rešetaka", razvodi se od supruge Mire, sa kojom ima desetogodišnju ćerkicu Miju, te je pitanje dana kada će razvod biti okončan.

РАЗВОД НАЈАВИЛИ НА ИНСТАГРАМУ? Познати парови више нису на истој адреси

Foto Instagram/lekicmasan78

Mira je, inače, takođe, novinar na Prvoj, trenutno radi kao urednik i voditelj emisije "150 minuta".

Kako "Novosti" saznaju, par ne živi zajedno već godinu dana. Mašan se iselio iz njihovog stana kada su se emocije između njega i Mire ugasile. Kako bruji čaršija, naočiti novinar već mesecima uživa u ljubavi sa drugom koleginicom, koja radi njegovu emisiju "Dosije". Mnogo vremena provodi na poslu, kao i u kući na Zlatiboru, nedaleko od Užica odakle je, navodno, njegova nova izabranica.

Uskoro bivši supružnici, još ne žele da komentarišu razvod. Mašan je kratko poručio medijima da ne zna odakle im informacija da se razvodi, dok je Mira sa svog "Instagrama" uklonila sve fotografije sa dojučerašnjim mužem. On to, pak, nije učinio.

Foto D. Mišić

Nije to jedini razvod ličnosti iz javnog života u Srbiji o kom se govori. Sve su glasnije priče da je, posle 15 godina, došao kraj braku dizajnerke nameštaja Elene Karić (49) i biznismena Jugoslava Karića (45). Razvodila ih je čaršija više puta, poslednji put pre godinu dana, a ćerka Verice Rakočević potpirila je vatru kada je krajem oktobra sa svog profila na "Instagramu" obrisala prezime Karić, i vratila očevo prezime Karaman. Elena i Jugoslav imaju sina Simona, dok ona iz braka sa Peđom Mijatovićem ima sina Luku (njihov drugi sin Andrej je preminuo 2009), a iz vanbračne veze sa Andrijom Draškovićem još jednog sina Matiju. Uprkos tome što je porodica Karić u početku nije prihvatala, Elena se, u petom mesecu trudnoće, udala za Jugoslava u martu 2005. u Crkvi Svetih apostola Petra i Pavla na Topčideru.

Izvori bliski paru kažu da su se emocije između njih ugasile, te da ne mogu da se izbore sa nesuglasicama. Jedan od razloga razlaza su, navodno, njena česta putovanja i bliskost sa fotografom Dušanom Reljinom, koga naziva "svojim vikingom anđelom", sa kojim putuje i gaji ista interesovanja u vezi spiritualnog života. Elena i Jugoslav su više puta do sada demantovali da im je brak u krizi, pa je tako bilo i sada.

- Godinama svoj privatni život ne izlažem pod lupu javnosti i želeo bih da tako ostane i sada - prokomentarisao je priče o razvodu Jugoslav, sin Dragomira Karića.

Izvesno je samo, da par ne živi na istoj adresi. Dok je Jugoslav u stanu u centru Beograda, Elena je sa decom u velelepnoj vili sa bazenom na Kosmaju.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna