KADA BI SE SVI MERILI NE BI BILI KAO ON... Hasan Dudić progovorio o DŽeju, i stari bokser je skrhan od bola za prijateljem (FOTO/VIDEO)

M. K./A. M.

11. 12. 2020. u 14:04

PEVAČ Džej Ramadanovski biće sahranjen danas u Aleji zaslužnih građana na Novom groblju, a okupljanje ožalošćene porodice, prijatelja i kolega je počelo u kapeli.

КАДА БИ СЕ СВИ МЕРИЛИ НЕ БИ БИЛИ КАО ОН... Хасан Дудић проговорио о Џеју, и стари боксер је скрхан од бола за пријатељем (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Novosti online

Da oda poslednju poštu Džeju je došao i pevač Hasan Dudić. Bivši bokser i čovek koji je po senzibilitetu bio sličan Džeju, veseljak i šaljivdžija, slomljen je na ovaj tužan dan za srpsku estradu. 

- Bio je najbolji od najboljih. Toliko je bio dobar, kada bi se svi merili ne bi bili kao on. Znam ga još od kad je bio mali u domu. Do danas nisam zapalio cigaretu. I evo danas - rekao je utučeni Dudić.

Foto: Novosti online

Pevač će biti sahranjen po muslimanskim običajima, budući da je Džej bio islamske veroispovesti. Na sahrani će biti ispunjena Džejeva velika želja - da mu na grobu zasvira 50 violina.

Već danima se od njega opraštaju kolege i prijatelji, koji ističu da je Srbija izgubila jednog autentičnog i velikog umetnika.

Iza Džeja su ostale neutešne ćerka Ana i Marija, kao i bivša supruga Nada.

Podsećamo, Džej je preminuo u nedelju, 6. decembra, nakon zastoja rada srca. Lekari su pokušali da ga reanimiraju, nažalost bezuspešno.

Inače, Džej je pre tri godine operisao srčane zaliske u Beču i tada su mu doktori rekli da mora strogo da vodi računa o ishrani i zdravom životu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!