PRAVI PEVAČ ZA MOJU SVADBU: Trener Nenad Lalatović bio je komšija DŽeju na Dorćolu

M. Ć.

09. 12. 2020. u 12:33

TUGUJE ovih dana Dorćol, a zajedno sa njim i Dorćolci koji su trenutno ili već duže vreme, na nekim drugim stranama Beograda, zemlje ili sveta.

ПРАВИ ПЕВАЧ ЗА МОЈУ СВАДБУ: Тренер Ненад Лалатовић био је комшија Џеју на Дорћолу

Foto dokumentacija Borbe

Seta, između ostalih, obuzima i Nenada Lalatovića, bivšeg fudbalera i trenera Crvene zvezde i mnogih drugih klubova, sada šefa stručnog štaba Vojvodine. Emotivno popularni Lala priča o svom nekadašnjem komšiji koji mu je i pevao na venčanju.

- O Džeju imam samo dobre reči - kaže Lalatović za "Novosti". - Na Dorćolu smo odrasli i on i ja. Tamo su stasale brojne poznate ličnosti koje su mnogo toga dale za našu zemlju. To što su momci sa Dorćola njemu u čast upalili baklje, sveće, i napravili onaj transparent, dovoljno govori kakav je on bio čovek i komšija. Svi su ga voleli. Imao je veliku dušu, pomagao je svima. Mnogo je voleo svoj kraj, nikad nije otišao sa Dorćola.

Njegovim odlaskom je, ističe Lalatović, izgubila mnogo ne samo naša estrada, već i cela Srbija:

- Bio je poseban čovek. Pre dvadesetak godina, dok sam igrao u Zvezdi, znali smo da se nađemo na terenu Dorćola, da zaigramo fudbal, mi, iz kraja. Voleo je narod, obožavao je da se opusti. Koliko sam ga poštovao kao pevača i kao umetnika, pokazuje to da nisam hteo nijednog drugog pevača na svadbi, već čoveka sa Dorćola. Džeja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!