PUCNJAVA U KAFANI NA SAJMU: Goran Bregović je najviše voleo da izlazi sa DŽejom

V. N.

09. 12. 2020. u 09:49

KOMPOZITOR Goran Bregović ispričao je pre dve godine u emisiji "Ćirilica" da nikada nije pevao sa Džejom, jer je on "dobar pevač, a ja mogu samo da kvarim pesmu", ali da je sa omalenim Dorćolcem najviše voleo da izlazi, jer je znao mesta na koja treba ići.

ПУЦЊАВА У КАФАНИ НА САЈМУ: Горан Бреговић је највише волео да излази са Џејом

Foto R. Radetić

- Jednog dana me je pozvao sa njim uveče, jer je izlazila i ekipa sa Dorćola - kazao je Brega. - Išli smo u neku kafanu na Sajmu, u koju se silazilo stepenicama, a dole su bili stolovi, dvojica klavijaturista i gomila pevača. Odjednom, usred tog pevanja, pojavljuje se na vratima tip u kupaćim gaćama, vadi pištolj i kreće da puca u ozvučenje. Ubija jedan zvučnik, drugi zvučnik, klavijaturu jednu, klavijaturu drugu, kaže: "Ne može to tako", i ode. Svi su bili pod stolovima i polako su krenuli da ustaju, kad Džej upita jednog drugara da li je obavestio i ovog što je pucao, jer se on uvredio što ga nisu pozvali.

Zabuna je trajala kratko, uskoro su proradili zvučnici, klavijature su popravljene, kad odjednom, svedoči Brega, jedan iz društva je klekao i zaprosio pevačicu Minu:

- To je bilo kao da sam sanjao, kao Felinijev film, tako nadrealno, a opet je bilo stvarno. To je samo ovde moguće da se desi, neki fijuk koji ti prođe kroz život, da čak ostaneš neoštećen. Jedan Dorćolac mi je tada čestitao: "Alal ti vera, imaš čelične živce". A ja nisam otišao pod sto, ne zato što sam hrabar, već što imam nikakve reflekse, pa dok sam shvatio šta se dešava, pucnjava je prošla.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024