DŽEJ ZA KNELETA URADIO ONO ŠTO NIKO NIJE: Nakon Kneževićevog ubistva, iz srca učinio veliku stvar za momka sa asfalta (VIDEO)

Novosti online

06. 12. 2020. u 16:52

LEGENDARNI Džej Ramadanovski preminuo je u snu u 56. godini u svom stanu u Beogradu od posledica srčanog udara.

ЏЕЈ ЗА КНЕЛЕТА УРАДИО ОНО ШТО НИКО НИЈЕ: Након Кнежевићевог убиства, из срца учинио велику ствар за момка са асфалта (ВИДЕО)

Foto: Fotodokumentacija Borba

Džej će ostati upamćen kao veliki boem, emotivac i vlasnik velikih hitova. 

Ono što je on svojevremeno uradio za ubijenog Aleksandra Kneževića Kneleta, momka s beogradskog asfalta, dugo se prepričavalo. 

Naime, posle Kneletovog ubistva, porodica, prijatelji i kolege bili su šokirani, a prema rečima svedoka, u njegovom omiljenom kafiću ceo dan nije puštana muzika. Na sahranu mu je došlo nekoliko hiljada ljudi, a o njemu se i danas šire brojne urbane legende, pa tako i jedna koja ga dovodi u vezu sa poznatim pevačem narodne muzike.

Tako je Džej Ramadanovski 1992. godine na Beogradskom sajmu imao solistički koncert i posle pesme „Teško je živeti“ rekao:

- Ovo je za one koji više nisu sa nama. Ali šta da se radi, mi moramo da živimo dalje...

Na kraju pesme, Džej i publika su skandirali Kneletovo ime, a kako je to izgledalo možete čuti na snimku.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Na ovom ostrvu sve je po definiciji savršenog odmora!