"ODE MOJ BRAT DŽEJ": Goca Božinovska u suzama - Molila sam ga da se smiri, život ga je već opomenuo

Novosti online

06. 12. 2020. u 16:33

LEGENDARNI folker Džej Ramadanovski preminuo je danas u svom domu na Dorćolu.

ОДЕ МОЈ БРАТ ЏЕЈ: Гоца Божиновска у сузама - Молила сам га да се смири, живот га је већ опоменуо

Foto: ATA

Njegova dugogodišnja prijateljica i koleginica Goca Božinovksa oglasila se povodom ove tužne vesti  i u suzama pričala o Džeju.

- Ne pitajte me ništa, plačem otkako sam čula. Mi smo proveli mladost zajedno, živeli smo blizu, on je stalno bio sa mnom. On je moja lutka, moja duša, moje srce, najbolji čovek na planeti koji se rodio... Ne mogu da prihvatim to nikako - rekla je Goca, pa zastala na trenutak jer nije mogla da govori od suza.

Foto: Printscreen

 

- Mnogo sam tužna. Ne mogu da verujem, očekivali smo, toliko puta sam ga molila, pričali smo dva sata, on je mene zvao još 10 puta, rekla sam mu:

Moli te tvoja sestra, je l' te opomenuo život, je l' vidiš da ti nije dobro, i srce i sve, smiri se, moli te tvoja sestra. On je uvek dolazio kod mene, obaveza mu je bila da doše kod mene da ruča. Uvek je pričao:

Ovo je moja sestra, ona je mene hranila, davala garderobu. Lutka moja mila - navela je ona.

Goca nam je otkrila da se u poslednjih nekoliko meseci nisu čuli, ali da je stalno mislila na njega.

- Čuli smo se pre ove korone, on je tada bio super. Posle toga nismo, meni se mama razbolela, bila sam kod nje u Kraljevu... Skoro smo pričali o njemu, na slavi kod Zlate, spominjali ga, kao da smo nešto predosetili, šta se ovo desilo... Toliko mi je žao, ne mogu da verujem, ne mogu da gledam sad kad puštaju snimke njegove.

Moj Mirko ga je mnogo voleo, Džej kad god ga sretne kaže da je on njegovo dete, pa mu gurne novac u džep. Lutka moja, ode moj brat. Mozak me zaboleo, glava, ne mogu da verujem, šta se desilo - rekla je Goca za Pink.rs

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri