STREPELA SAM ZA NJEGA: Potresne reči kojima se Marina Tucaković oprostila od DŽeja

V.N.

06. 12. 2020. u 15:49

Marina Tucaković, žena koja je otkrila talenat kod preminulog folkera Džeja Ramadanovskog, oprostila se potresnim rečima od njega.

СТРЕПЕЛА САМ ЗА ЊЕГА: Потресне речи којима се Марина Туцаковић опростила од Џеја

Foto: N.Fifić

- Doveo ga je naš prijatelj. Imam jednog malog koji peva u kafani kao tinejdžera. Bili smo oduševljeni. Terao je inat životu. Strepela sam za njega. Imao je operaciju srca. Voleo je muziku, voleo je pesmu. To mu je Bog dao - rekla je ona. 

Podsetimo, Džeju je pozlilo u njegovom stanu na Dorćolu, gde je bio u strogoj izolaciji zbog korona virusa, te je ekipa Hitne pomoći ubrzo stigla na lice mesta i započela reanimaciju, međutim, uprkos svim naporima lekara, on je preminuo.

Inače, Džej je pre tri godine operisao srčane zaliske u Beču i tada su mu doktori rekli da mora strogo da vodi računa o ishrani i zdravom životu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!