U POSLEDNJEM INTERVJUU PRIČAO O NAJVEĆOJ LJUBAVI: Koliko god da sam skitao, uvek sam se vraćao njoj

Novosti online

06. 12. 2020. u 15:22

PEVAČ Džej Ramadanovski (56) danas je preminuo u svom domu na Dorćolu nakon duge bolesti. U poslednjem intervjuu pričao je otvoreno o velikoj ljubavi koju je osećao prema bivšoj supruzi Nadi od momenta kad ju je upoznao, kao i o tome koliko se u poslednjih 15 godina promenio.

У ПОСЛЕДЊЕМ ИНТЕРВЈУУ ПРИЧАО О НАЈВЕЋОЈ ЉУБАВИ: Koliko god da sam skitao, uvek sam se vraćao njoj

Foto: Printskrin

On je dušu otvorio gostujući u emisiji „Balkanskom ulicom” kod Vesne Dedić, gde je u kratkim crtama sumirao svoj život.

– Promenio sam se za ovih 15 godina. Dobio sam unuke. Bio sam operisan, sad sam, hvala Bogu, dobro. Ja sam bio u Austriji na operaciji i bio sam na dvadesetom spratu. Hteo bih da pozdravim sve naše iz bivše Jugoslavije koji su me bodrili i pravili mi klopu i slali mi pisma – kazao je pevač, a onda se osvrnuo na najemotiviji koncert koji je održao:

– Koncert na Tašmajdanu za mene je bio najemotivniji ikada, tada se keva pojavila sa cvećem koje je sadila u svojoj bašti. Sestre su bile kod nje, a ja kod oca. Ona nije volela da dolazi na koncerte, jednostavno je bila takva žena, zato mi je koncert na kome se pojavila ostao u posebnom sećanju.

Džej je više puta pričao da je imao mnogo devojaka i žena u životu, ali da je samo njegova bivša supruga Nada, sa kojom ima ćerke Anu i Mariju, bila jedina i prava njegova ljubav. Pevač ima i njeno ime istetovirano na ruci, a u emisiji je ispričao kako su se upoznali.

– Ma, odmah mi se svidela. Služio sam vojsku u Visu šest meseci, pa potom u Splitu. Kada sam se vratio sa služenja vojnog roka, upoznao sam Nadu, ona je bila sestra mog druga tu iz kraja, to je bio „love story na daljinski” u početku zbog njega. Bili smo zajedno dve godine. Za prosidbu je bilo pomagača sa svih strana da bi sam čin izgledao savršeno – ispričao je Džej i dodao kakav je bio u braku, ali i sada kao bivši muž:

– Koliko god da sam skitao, uvek sam dolazio kući, trudio sam se da budem savršen muž, ali mislim da sam dan-danas bolji bivši muž nego što sam to bio u braku - zaključio je Ramadanovski.

Podsetimo, Džeju je pozlilo u njegovom stanu na Dorćolu, gde je bio u strogoj izolaciji zbog korona virusa, te je ekipa Hitne pomoći ubrzo stigla na lice mesta i započela reanimaciju, međutim, uprkos svim naporima lekara, on je preminuo.

Inače, Džej je pre tri godine operisao srčane zaliske u Beču i tada su mu doktori rekli da mora strogo da vodi računa o ishrani i zdravom životu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!