FOTO-SEŠN MEĐU OVCAMA:Teodora DŽehverović u donjem vešu na seoskom imanju

V. N.

28. 11. 2020. u 11:14

PEVAČICA iz Kačareva, Teodora Džehverović (23), još jednom je usijala društvene mreže, kada je objavila set fotografija sa snimanja na seoskom imanju.

ФОТО-СЕШН МЕЂУ ОВЦАМА:Теодора Џехверовић у доњем вешу на сеоском имању

Foto Instagram/shootwithkitty

Džehva juniorka je, samo u donjem vešu, beloj košulji, crnoj kožnoj jakni, čizmama i kaubojskim šeširom na glavi, pozirala u štali, pored konja, okružena balama sena, pa onda kako u donjem rublju hrani patke i koze, da bi na kraju objavila sliku, njenu omiljenu kako reče, na kojoj u providnom vešu u naručju drži jare.

Mada su ovi prizori oduševili većinu od gotovo milion pratilaca koliko ih pop-folk zvezdica ima na "Instagramu", pa je tako jedan momak duhovito napisao da bi voleo da je on taj konj, bilo je mnogo onih kojima se nije svideo Teodorin foto-sešn na selu. "Gola među ovcama, bez imalo smisla, užas, kako joj samo nije mrsko da sedne polugola na panj", "Stvarno ne razumem svrhu ovih slika, ili peva ili se j... za keš, kao starleta neka, bože me sačuvaj", "Ali, čemu ovolika količina nemorala i prostakluka", "Ovo sve marketing za prostituciju, srećno ti bilo, preterala si, odvratno, kad čovek dobije pet minuta slave pa ne zna gde udara. Mogla si i gola", "Žalim muškarce koji te finansiraju", "Nosiš tange dok se igraš sa kozom?", "Šta je ovo, Gospode pomiluj", samo su neki od mnogobrojnih negativnih komentara na polugolu Džehvu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SOLIDARNOST NA DELU: Jedna od osnovnih vrednosti za uspostavljanje mira i pravde u svetu