POČIVAĆE U RODNOM LESKOVCU: Danas sahrana bubnjara Bojana Zlatanovića Tokana

V. N.

26. 11. 2020. u 07:25

BUBNJAR "Amadeus benda" Bojan Zlatanović Tokan (45), koji je u utorak preminuo u bolnici "Dr Dragiša Mišović" u Beogradu, od posledica korone, biće sahranjen danas u rodnom Leskovcu.

ПОЧИВАЋЕ У РОДНОМ ЛЕСКОВЦУ: Данас сахрана бубњара Бојана Златановића Токана

Foto Instagram/amadeus.band.official

- Dragi prijatelji, ispraćaj našeg brata Tokana će biti u četvrtak, 26. novembra 2020, u 12 časova na Špitaljskom groblju u Leskovcu - naveli su članovi "Amadeus benda" na društvenim mrežama. - Zamolili bismo vas ovom prilikom, kao što bi i on to uradio, da se strogo pridržavamo svih propisanih epidemioloških mera i da se maksimalno zaštitimo od ove pošasti koja je odnela mnogo života, pa i našeg brata.

Estrada je i dalje u neverici zbog Tokanove smrti. NJegov kolega iz grupe, klavijaturista Aca Stanimirović, rekao je da se poslednji put sa Tokanom čuo pre desetak dana, pre nego što je stavljen na respirator. Tada je bio na kiseoniku i verovao je da će biti okej. Aca kaže da je Tokan bio sportista, nije pušio, niti pio:

- Sportista, bre, biciklom je išao od Beograda do Kragujevca i nazad. Iza sebe je ostavio šestogodišnjeg sina. Tokan će živeti sa nama, dok god postoji "Amadeus bend".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)