LEPA LUKIĆ STAVILA MAČKU U TESTAMENT: Mazu doživljavam kao svoje dete, moram da je zbrinem

Novosti online

14. 11. 2020. u 13:45

KRALjICA narodne muzike, Lepa Lukić navodno je, sve ono što je stekla, testamentom ostavila bratancu Radoslavu, ali je mislila i na svoju mačku koju je zbrinula.

ЛЕПА ЛУКИЋ СТАВИЛА МАЧКУ У ТЕСТАМЕНТ: Мазу доживљавам као своје дете, морам да је збринем

Foto: P. Milošević

Pevačicin bratanac će dobiti restoran, dva stana, kuću i svu Lepinu ušteđevinu, ali pod jednim uslovom, da brine o mački Mazi.

- Napisala sam testament u kom sam navela da moj bratanac mora da brine o mački, ako ja odem pre nje. Radisav treba da čuva Mazu, da je pazi i mazi i naslediće sve što sam stekla tokom života. To sve stoji u dokumetnu koji čuva moj advokat - rekla je Lepa.

Pevačica je istakla da je veoma vezana za svoju mačku koju je udamila pre devet godina, te da je doživljava kao člana porodice.

- Ona je čudo od mačke, ja je doživljavam kako svoje dete. Zato sam morala da je zbrinem i da znam da će biti dobro kada ja odem na onaj svet. Od 2011. nas dve živimo zajedno kao majka i ćerka - ispričala je Lepa za "Informer".

- Štedim ja za stare dane. Moram da štedim, jer ne znam kada ću da umrem. Bojim se da ne ostane dve hiljade evra iza mene, a da umrem, pa da ne mogu da me sahrane i pokopaju me poput skitnice - rekla je jednom prilikom pevačica i rastužila fanove.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)