KAKO KOLEGE TRETIRAJU TANJU SAVIĆ? Pevačica nikad iskrenija o problemima sa kojima se suočava od kada traje njena borba za decu

Novosti online

08. 11. 2020. u 20:45

ČIM je kročila u svet šou-biznisa Tanji Savić je odmah bilo jasno da je stvorena za to. Sada je istakla šta bi to promenila da može i u kojim trenucima joj je bilo teško da se prilagodi ovom svetu.

КАКО КОЛЕГЕ ТРЕТИРАЈУ ТАЊУ САВИЋ? Певачица никад искренија о проблемима са којима се суочава од када траје њена борба за децу

Foto: Printskrin

- Mnoge delove bih izbacila. Postoji mnogo zla. Postoji mnogo zavidnih ljudi. Sada shvatam zašto su me mnogi ljudi tapšali po ramenima kada sam počinjala. Što kolege, što poznanici, pa i usputni saputnici, što bi se reklo. Uvek su me tapšali po ramenima, želeli su da se slikaju sa mnom, želeli su da budu viđeni sa mnom u društvu. To sam spoznala dok sam bila na vrhu svoje karijere, kada sam snimila prvi CD "Tako mlada" i onda sam spoznala da ustvari, kada ste na dnu, a ja sam jedna osoba koja je doživela i pakao i raj u toj nekoj estradnoj oscilaciji, spoznala sam ko me zaista voli i ko mi je zaista prijatelj. Jer u tim nekim situacijama vi ne vidite ko vam je prijatelj, pogotovo kada imate dvadeset godina, kao što sam ja imala. Tada te svi vole, a ja sam mislila da me svi vole jer sam ja ja, ali ne, oni su mene voleli jer sam ja Tanja Savić. Kada su me videli kada sam bila na dnu, jednostavno, nisu me ni pogledali, nisu mi se čak ni javili, nisu mi rekli ni "zdravo". Pravili su se kao da me ne vide. Kao da ne postojim - otkrila je Tanja Savić, koja se već mesecima bori sa još uvek zakonitim suprugom oko sinova, koje je on odveo u Australiju.

Kako je kroz godine naučila na svojim greškama, objasnila je da se situacija kroz godine i promenila.

- Sada je to malo drugačije. Sada sam se ja malo povukla. Ne izlažem se toliko ljudima, kolegama i ljudima sa estrade uopšte, zato što znam u šta ću se upustiti i znam da mi to samo crpi energiju i znam da nisu svi dobri ljudi. To meni ne treba, ja sam izgradila svoje ime, svoju ličnost, zahvaljujući medijima - iskrena je bila Tanja.

(Informer.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna