"NADAM SE DA ĆETE BITI ZARAŽENI": Snimak koji je usijao društvene mreže je montiran, evo šta je voditeljka zaista rekla (VIDEO)

Novosti online

01. 11. 2020. u 20:55

VODITELjKA Jutarnjeg programa na RTS-u, Ivana Milenković imala je lapsus tokom emisije, kada je putem video poziva ugostila glumca Milutina Miloševića

НАДАМ СЕ ДА ЋЕТЕ БИТИ ЗАРАЖЕНИ: Снимак који је усијао друштвене мреже је монтиран,  ево шта је водитељка заиста рекла (ВИДЕО)

Foto: Nenad Sarić

- Milutine, dobro jutro, čujemo se. Mi smo očekivali da ćete doći kod nas, međutim, nažalost, juče se ispostavilo da ste pozitivni na covid 19. Pre nego što nastavimo priču o samoj seriji, kako se osećate? -

- To je pogrešna informacija. Treba da se testiram, bio sam u kontaktu pa nisam hteo da vas dovodim u rizik. Ovako mi je lakše - rekao je glumac, na šta je ona rekla:

- Dobro, nadam se da ćete biti zaraženi - čuje se na snimku koji se masovno deli društvenim mrežama.

Njen lapsus ubrzo je postao viralan, a mnogima je nezamislivo šta je greškom izgovorila. 

Međutim, ispostavilo se da je sve ovo montaža, te da voditeljka nije napravila lapsus, a zapravo je rekla:

- Pa, dobro, nadamo se da ćete biti okej i da niste zaraženi - rekla je Ivana.

Kako je sve izgledalo, pogledajte na snimku ispod teksta:

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni