"SAČUVAJTE VEDRINU I OSMEH DETETA": Lepa Brena dobila brojne čestitke za jubilarni 60. rođendan

M. Ć.

20. 10. 2020. u 20:14

JEDNA od najvećih estradnih zvezda, ne samo na prostoru bivše Jugoslavije, već i na Balkanu, Lepa Brena, je proslavila jubilarni, 60. rođendan.

САЧУВАЈТЕ ВЕДРИНУ И ОСМЕХ ДЕТЕТА: Лепа Брена добила бројне честитке за јубиларни 60. рођендан

Foto ATA Images

Pored impresivne karijere, najveću sreću i životni uspeh popularne pevačice predstavlja skladan brak sa Slobodanom Živojinovićem i složna, mnogočlana porodica.

Stoga ne čudi što je prve rođendanske čestitke na društvenim mrežama proslavljena folkerka dobila od Aleksandre Prijović, supruge Bobinog sina Filipa, koga je dobio sa Zoricom Nakić, kao i od Sandre Miljaković, devojke njihovog zajedničkog naslednika Viktora. I popularna Prija i Sandra postavile su fotografije sa Brenom, uz poruke "Srećan rođendan, Beki" i "Da zauvek imate tu vedrinu i osmeh na licu kao dete". Breni su na društvenim mrežama stigle i čestitke "Grand produkcije", Željka Samardžića i mnogih drugih.

Od 60 godina, Brena je čak 40, odnosno dve trećine svog života, neprestano u žiži javnosti. Status najveće je stekla osamdesetih, u periodu dok je radila sa "Slatkim grehom". Snimila je tada bezbroj i dan-danas popularnih i rado slušanih pesama, i donela skroz novo poimanje folk muzike na ovim prostorima, a mnogi koncerti i rekordi iz tog perioda se i dan-danas pamte. Mlađe generacije su je upoznale uz novije hitove "Boliš i ne prolaziš", "Uđi slobodno", "Pazi kome zavidiš", "Grad"... Decenije uspešnog trajanja dovele su, neminovno, do toga da Brenu danas sluša i voli nekoliko generacija, što se najbolje pokazalo na dva rođendanska koncerta, pre dve godine u beogradskoj "Štark areni".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije