TANJA SAVIĆ NAPUŠTA SRBIJU: Pevačica objavila sliku iz aviona - Zlo mora da se iskoreni, želim da zagrlim sinove

Novosti online

07. 10. 2020. u 22:40

ТАЊА САВИЋ НАПУШТА СРБИЈУ: Певачица објавила слику из авиона - Зло мора да се искорени, желим да загрлим синове

Foto: Instagram

PEVAČICA Tanja Savić objavila je na svom instagram nalogu fotografiju iz aviona, i otkrila svima da napušta Beograd.

Pevačica se obratila svima jakom porukom koja se tiče njenih sinova. Tanja se uputila u Cirih, i kaže da je i dalje nasmejana i pored svega što se dešava.

- Živa, zdrava, prava i pored svega što mi se dešava nasmejana i srećna. Srećna jer sam u miru sa sobom. Konačno je prestala kontrola nad mojim životom. Ono sto me drži je to što toliko zelim da zagrlim svoje sinove i da im nadoknadim ljubav za koju drugi misle da mogu da nam je uskrate. Jeste da nas kilometri dele, ali ja toliko osećam njihovu bezgraničnu ljubav. Nikakve okolnosti ne mogu da poremete moj unutrašnji glas koji mi ipak govori da je sve u redu sa njima. Mi smo spojeni ljubavlju i kada smo miljama daleko. To je nevidljiva nit između majke i deteta. A vidim da i dalje ima zla oko nas. I to me jako nervira.To zlo mora da se iskoreni. Da se počisti. Da se pobedi. Ali kako? Tako što ćemo ignorisati zlo. Kao da ne postoji. A zlo to ne voli. Fokusirajmo se na nešto lepo da bi se zlo ugušilo, a potom nestalo. Ja danas pravim plan "kako da pobedim zlo. Šta vi danas radite? - napisala je Tanja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (3)

Dragan

08.10.2020. 08:19

I otac je roditelj ......i nije zlo nikakvo...deca mogu i njemu pripasti....naravno vidjanje drugog roditelja nesme biti sporno sa decom i vise od sudskih presuda ...toliko !