FESTIVAL "BORDER ROK" U KLADOVU: Željni glasnog rokenrola

S. M. J.

01. 10. 2020. u 23:03

ROKENROL nastavlja da živi u Kladovu, gradiću na obali Dunava koji već četvrtu godinu zaredom u slavu dobre muzike organizuje "Border rok" festival. Festival počinje danas, u bašti Doma omladine, koncertima grupe Good ol' bastard iz Knjaževca i "Fubar" iz Negotina (na slici), dok će se sutra predstaviti knjaževački bendovi Two-stroke engine i School bus, uz poštovanje propisanih mera zaštite i distance.

ФЕСТИВАЛ БОРДЕР РОК У КЛАДОВУ:  Жељни гласног рокенрола

Foto Fubar

- LJudi su se uželeli glasnog rokenrola, svirki nije bilo tokom leta, tako da će nam svima prijati da se ponovo malo razmrdamo. Razmišljali smo o koncertima bez publike, uz direktni prenos na "Jutjubu", ali kakav bi osećaj imali bendovi dok sviraju i publika koja zuri u monitore - kaže Dejan Mihajlović iz udruženja "Metronom" iz Kladova, koje organizuje "Border rok".

Festival ostaje veran svojoj programskoj koncepciji, pa ni ovog puta neće izostati predstavljanje jednog rokenrol štiva - publika će čuti reč više o knjizi "Knjaževačke rok priče i urbane legende" Darka Micića.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)

ŽELITE LUKSUZAN, ALI NE PRETENCIOZAN HOTEL: Jako lep, uredan hotel koji odiše mirom, čeka vas u Hadabi, jednom od centara Šarm El Šeika