LjUPKA POBACALA GENERALOVE STVARI: Pevačica i dalje LjUTA na Simića, a evo šta je rekla o njegovoj ŽENI!

Novosti online

21. 09. 2020. u 20:36

ЉУПКА ПОБАЦАЛА ГЕНЕРАЛОВЕ СТВАРИ: Певачица и даље ЉУТА на Симића, а ево шта је рекла о његовој ЖЕНИ!

Foto: Instagragm/Printscreen/ ljupkastevic

PEVAČICA Ljupka Stević, koja šokirala javnost kada je partneru Dragiši Simiću uništila automobile na parkingu na Voždovcu, kaže da ne postoji šansa da se pomiri sa generalom.

- Sve njegove stvari sam pokupila i bacila. Ništa njegovo u stanu nije ostalo - rekla je Stevićeva i dodala da se ne kaje zbog učinjenog, niti je zanima gde će sada njen bivši partner živeti.

- Kod žene sigurno neće! On je sa njom samo u formalnoj bračnoj zajednici. Živeo je sa mnom i to su svi znali - rekla je pevačica.

Prema njenim rečima, ne postoji ni promil šanse da oprosti generalu.

- Samo da mi je rekao, do ovoga ne bi došlo. Nije prvi put da me je varao, a da sam preko toga prelazila. Ali da me gleda u oči i laže, da me pravi budalom, to se ne prašta - ističe pevačica.

Ona kaže da generala za deset godina veze nikada nije prevarila.

- Nikada nisam ni pomislila na drugog muškarca. Nikada nisam mogla sebe da zamislim sa drugim. Pitanje je koliko će vremena trebati da ponovo zavolim i da pustim nekoga da mi priđe - rekla je Ljupka.

(Alo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Beogradjanka

22.09.2020. 07:44

Ovo je za rubriku “Verovali ili ne“. Znači:ako je prevari pa prizna..ništa,oprošteno mu je.A,ako prećuti..ne prašta. Pa ovo je dno gluposti..koja se ne prašta?