IZAZOVNA ZA IGRU: Lidija Vukićević o novoj ulozi u seriji "Igra sudbine" na Prvoj

M. Jungić Milošević

14. 08. 2020. u 11:22

GLUMICA Lidija Vukićević, nedavno se pridružila ekipi serije "Igra sudbine" na Prvoj, u kojoj ćemo je uskoro gledati u novoj ulozi. Popularna Violeta Popadić, iz "Boljeg života", nije želela da u telefonskom razgovoru, za "Novosti", otkriva mnogo o liku koji tumači, ali zato nije štedela reči hvale za scenaristu Žarka Jokanovića.

ИЗАЗОВНА ЗА ИГРУ: Лидија Вукићевић о новој улози у серији Игра судбине на Првој

Foto ATA

- Žarko je, zaista, fenomenalan pisac, svaka reč mu je na mestu. Glumci ponekad hoće da izbace nešto ili da promene u tekstu, ali Žarko svojim pisanjem prosto tera glumce da uče svaku reč, jer je svaka reč bitna i ima neku poruku. Likove je potpuno prilagodio našem mentalitetu. Mnogo sam srećna i veoma mi je drago što ću se pojaviti u ovako gledanoj seriji, koja je već napravila odličan rejting - ističe Vukićevićeva.

* Kakva je uloga koju ćete tumačiti u "Igri sudbine"?

- Vrlo zanimljiva, nešto suprotno od onoga što sam do sada tumačila, odudara od mene, a negde se i podudara sa mnom privatno, tako da je veoma izazovna za igru. Nema potrebe da unapred opisujem lik, koji treba da bude iznenađenje za publiku.

* Dugo vas nije bilo na malim ekranima, a onda smo vas od 2016. godine, gledali u serijama "Nemoj da zvocaš", "Sinđelići", "Afterparti", "Šifra Despot"...

- Nisam se mnogo interesovala, niti kukala da dobijem neku ulogu, valjda sam je zato i dobila. Kad radim, radim, a kad ne radim, imam svoj kontinuitet u pozorištu, a što to nije poznato široj publici, nije mi važno. Igram u predstavi "Čekajući ministra", sa kojom smo pre epidemije virusa korona imali veliku turneju po Crnoj Gori i Makedoniji. Bilo je fantastično, a dobila sam i poziv da budem stalni član teatra u Makedoniji, pa ćemo videti šta će biti kad se završi korona.

MOJI SINOVI SU SREĆNI KAD SAM JA SREĆNA

LIDIJA Vukićević nam je otkrila i kako su njeni naslednici reagovali na vest o njenoj novoj ulozi u seriji "Igra sudbine".

- Moji sinovi, Andrej i David, srećni su kad sam ja srećna i kada se meni nešto lepo dešava. Pričam s njima o ulozi, pošto je vrlo, vrlo zanimljiva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna