VODITELJKA IVONA PANTELIĆ O BORBI PROTIV KORONE: Temperatura, bolovi, muka, tata mi je na prozor donosio hranu

Novosti online

13. 08. 2020. u 12:11

VODITELjKA Dnevnika na RTS-u Ivona Pantelić nakon pauze se vratila pred kamere i objavila da je bila zaražena virusom korona.

ВОДИТЕЉКА ИВОНА ПАНТЕЛИЋ О БОРБИ ПРОТИВ КОРОНЕ: Температура, болови, мука, тата ми је на прозор доносио храну

Foto: Ž. Knežević

Ivona je navela da su ona i njena ćerka imale virus, te objasnila kakve simptome je osećala.

- I eto... posle preležane korone, ponovo na poslu. Četiri meseca je prošlo, od poslednjeg pročitanog dnevnika... držite mi pesnice. Prvo nisam radila, čuvajući se da ne dobijem koronu i na tome hvala mom glavnom uredniku i direktoru, koji su bili uporni i sačuvali i mene i druge od zaraze... kažem namerno I DRUGE, zato što sam se zarazila van radnog mesta i bilo bi više posledica da sam tih dana dolazila u televiziju... tako da smo bolovale samo moja ćerka i ja... nije bilo lako. Temperatura, bolovi, malaksalost... muka. Misliš.. korona se dešava nekom drugom. Ali - ne. Ležale smo, lečile se, merile temperaturu... moj tata nam je na prozor donosio hranu... sve, sve, ali kada sam videla stotine sveže napunjenih boca s kiseonikom kako na Infektivnoj klinici tovare na kamione i razvoze dalje, na to nema šta da se kaže - napisala je voditeljka na Instagramu.

- Može samo jedno - da se čuvamo svi i da čuvamo sve oko nas. I koje znamo i koje ne znamo. Maske, maske, pranje ruku, možda je to postalo dosadno da se sluša, ali ne budimo prenosioci, ne budimo nemarni inicijatori nečije bolesti i nesreće nekog deteta koje će ostati bez roditelja, rođaka, prijatelja... bolesti koja za neke može da bude kobna. Hvala svim lekarima, oni su pravi heroji! - poručila je Ivona Pantelić.

Voditeljka se pre nekoliko godina uspešno izborila sa rakom dojke.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)