VODITELjKA IVONA PANTELIĆ O BORBI PROTIV KORONE: Temperatura, bolovi, muka, tata mi je na prozor donosio hranu

Novosti online

četvrtak, 13. 08. 2020. u 12:11

ВОДИТЕЉКА ИВОНА ПАНТЕЛИЋ О БОРБИ ПРОТИВ КОРОНЕ: Температура, болови, мука, тата ми је на прозор доносио храну

Foto: Ž. Knežević

VODITELjKA Dnevnika na RTS-u Ivona Pantelić nakon pauze se vratila pred kamere i objavila da je bila zaražena virusom korona.

Ivona je navela da su ona i njena ćerka imale virus, te objasnila kakve simptome je osećala.

- I eto... posle preležane korone, ponovo na poslu. Četiri meseca je prošlo, od poslednjeg pročitanog dnevnika... držite mi pesnice. Prvo nisam radila, čuvajući se da ne dobijem koronu i na tome hvala mom glavnom uredniku i direktoru, koji su bili uporni i sačuvali i mene i druge od zaraze... kažem namerno I DRUGE, zato što sam se zarazila van radnog mesta i bilo bi više posledica da sam tih dana dolazila u televiziju... tako da smo bolovale samo moja ćerka i ja... nije bilo lako. Temperatura, bolovi, malaksalost... muka. Misliš.. korona se dešava nekom drugom. Ali - ne. Ležale smo, lečile se, merile temperaturu... moj tata nam je na prozor donosio hranu... sve, sve, ali kada sam videla stotine sveže napunjenih boca s kiseonikom kako na Infektivnoj klinici tovare na kamione i razvoze dalje, na to nema šta da se kaže - napisala je voditeljka na Instagramu.

- Može samo jedno - da se čuvamo svi i da čuvamo sve oko nas. I koje znamo i koje ne znamo. Maske, maske, pranje ruku, možda je to postalo dosadno da se sluša, ali ne budimo prenosioci, ne budimo nemarni inicijatori nečije bolesti i nesreće nekog deteta koje će ostati bez roditelja, rođaka, prijatelja... bolesti koja za neke može da bude kobna. Hvala svim lekarima, oni su pravi heroji! - poručila je Ivona Pantelić.

Voditeljka se pre nekoliko godina uspešno izborila sa rakom dojke.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Magda

13.08.2020. 16:03

Zelim joj sve najbolje.Sigurno joj nije bilo lako.Ipak treba sve mere zastite primenjivati.Meni su deca kupila ambilife aparat za preciscavanje vazduha i alergena u stanu i malu UV led lampu ambilife za dezinfekciju predmeta u stanu i u kolima.Bila sam ljuta sto trose pare,ali oni su mi slatko odgovorili da pre svega brinu o mom zdravlju.Hvala im.Ivoni i njenoj cerki zelim da se cuvajui paze na sebe .

Džudžutsu

14.08.2020. 10:27

Svake godine 650000 umre od sezonskog gripa. A postoji vakcina. Zašto se sve ovo radi sa koronom, ne znam. Kome odgovara prisilna vakcinacija to je pitanje.