BOGAT, SKANDALI GA PRATE, KO JE ON: Muž Nikoline Pišek, Vidoje intrigira

Novosti online

12. 08. 2020. u 11:54

БОГАТ, СКАНДАЛИ ГА ПРАТЕ, КО ЈЕ ОН: Муж Николине Пишек, Видоје интригира

Foto arhiva

VIDOJE Ristović je srpski istoričar umetnosti i suprug hrvatske voditeljke i glumice Nikoline Pišek.

Rođen je 25. jula 1978. godine u Beogradu.

Iz prvog braka ima ćerku Mateu, a u decembru 2014. Nikolina i Vidoje su dobili ćerku Unu Sofiju.

Porodica Ristović živi i radi na relaciji Beograd - Zagreb. Par se venčao u septembru 2013. godine u Monte Karlu, a 2. decembra 2014. godine su dobili devojčicu kojoj su dali ime Una Sofija. Vidoje Ristović je u Beogradu je završio osnovnu i srednju školu, te stekao diplomu istoričara umetnosti. Potiče iz bogate porodice. Njegov otac, Viktor Ristović, poznatiji po nadimku Miša Grof se od devedesetih godina dvadesetog veka bavi trgovinom umetninama i antikvitetima.

Vidoje i Nikolina prvi put su se sreli u Dubrovniku, potom u Crnoj Gori, a u Beogradu su shvatili da između njih postoji neka "hemija". Svoju vezu su obelodanili u septembru 2012. godine kada su ih paparaci „ulovili“ na jednom beogradskom splavu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nije Osmo martovski vec rodjendanski buket , za moju najdrazu drugaricu i velikog prijatelja 🥂🎂🎉

A post shared by vidojeristovic (@vidojeristovic) on Mar 10, 2020 at 3:19am PDT

Verili su se dva meseca kasnije, a venčali u septembru 2013. godine u Monte Karlu. O toj svadbi se u Srbiji danima pričalo jer je trodnevno slavlje, navodno, koštalo 400.000 evra.

U novembru 2011. godine Ristoviću je beogradska policija tokom rutinske kontrole otkrila pištolj za koji nije imao dozvolu. Potom je protiv njega podnesena krivična prijava za nezakonito nošenje oružja. Postupak pred Višim sudom u Beogradu je pokrenut u aprilu 2012. godine. on je, po preporuci advokata, priznao krivicu te je osuđen na devet meseci pritvora. Sud mu je dozvolio da kaznu služi u vlastitom domu, bez mogućnosti izlaženja. Premda je već godinama prisutan u srpskoj javnosti o Ristoviću se vrlo malo zna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nakon izlozbe najboljeg i meni najdražeg ... IVANA MESTROVIĆA ( 1883-1962 )## 💙💙🙏

A post shared by vidojeristovic (@vidojeristovic) on Dec 17, 2019 at 11:29am PST

Pažnju javnosti je prvo privukao brakom sa Nikolinom Pišek. Ako je suditi po fotografijama koje objavljuje na društvenoj mreži "Instagram", Vidoje uživa u hrani i putovanjima sa porodicom. Neretko objavljuje fotografije i video zapise s atraktivnih destinacija, a ne krije da često ruča u restoranima koje su posetile svetske zvezde. 

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)