RAJKO DUJMIĆ U KOMI: “Krenuo je da mi kupi poklon, molim vas, molite se da se probudi” - poručuje supruga Snježana

V. N.

30. 07. 2020. u 23:08

HRVATSKI muzičar Rajko Dujmić (65), kompozitor nekih od najvećih hitova pop grupe "Novi fosili", zadobio je teške povrede glave u saobraćajnoj nesreći u selu Ravna Gora (Gorski kotar), u sredu posle podne.

РАЈКО ДУЈМИЋ У КОМИ: “Кренуо је да ми купи поклон, молим вас, молите се да се пробуди” - поручује супруга Сњежана

Rajko i Snježana Foto: "Fejsbuk"

On je zbog neprilagođene brzine sleteo sa puta u nepreglednoj krivini i pao u provaliju duboku 11 metara. On je u jednom trenutku sleteo sa kolovoza udesno, udario u kamenje pored puta, a zatim je auto, u kojem je bio sam, odbačen u obližnji šljivik, da bi završio u provaliji. Ovo je potvrdila riječka policija, a Dujmić je ubrzo smešten na intenzivnu negu Kliničko-bolničkog centra u Rijeci. Njegovo stanje je stabilno, ali je u indukovanoj komi.

- Molim vas, molite se da se probudi iz kome - oglasila se na "Fejsbuku" Dujmićeva supruga Snježana, koja je, po pisanju hrvatske štampe, videla Rajka u bolnici.

Snježana veli da je Dujmić bio svestan kada je došla hitna pomoć, koju je čekao 45 minuta. U kolima hitne pomoći je izgubio svest.

- Povrede su teške, ali on je borac i moramo svi da verujemo i molimo se da će se izvući iz ovoga - kazala je Snježana Dujmić.

Inače, vikendica porodice Dujmić se nalazi u Gorskom kotaru, a Rajko je u sredu, na dan kada je upoznao Snježanu, krenuo da joj kupi poklon, koji je planirao da joj da te noći, na večeri u Delnicama.

"FOSILI" MU ŽELE BRZ OPORAVAK

PRIJATELjI i dugogodišnji saradnici iz grupe "Novi fosili", ostavili su sve nesuglasice po strani i poželeli Rajku Dujmiću da se što pre oporavi.

- Marinko Kolnago, Sanja Doležal i ja smo za nesreću čuli iz medija - rekao je gitarista "Fosila" Vladimir Kočiš Zec. - Veoma mi je žao što mu se, nakon svih tragedija i nesrećnih okolnosti koje su ga u životu zadesile, sad i ovo dogodilo. Želimo mu da se što pre oporavi i onda sa životom krene mnogo bolje nego do sad.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri