TOM HENKS POSTAO GRK! Premijer Micotakis se pohvalio fotografijom na Instagramu (FOTO)

Novosti online

26. 07. 2020. u 18:52

PREMIJER Grčke Kiriakos Micotakis i njegova supruga Mareva sastali su se u subotu sa dva poznata nova grčka državljana, slavnim glumcem Tomom Henksom i njegovom suprugom Ritom Vilson.

ТОМ ХЕНКС ПОСТАО ГРК! Премијер Мицотакис се похвалио фотографијом на Инстаграму (ФОТО)

Foto: Instagram

Micotakis je na svom Instagram nalogu objavio fotografiju, na kojoj su Henks i Vilson pokazali svoje novostečene grčke pasoše.

- Rita Vilson i Tom Henks su sada ponosni grčki državljani - napisao je Micotakis.

Sastanak je održan na ostrvu Paros, prenosi Katimerini.

Vilson, koja je delom grčkog porekla, i Henks odavno poseduju kuću na obližnjem ostrvu Antiparos. 

Ljubav slavnog glumca prema Grčkoj dobro je poznata. On je prešao u pravoslavlje pre nego što se oženio grčko-američkom glumicom Ritom Vilson (kojoj je majka bila Grkinja) pre više od 30 godina i decenijama je putovao u Grčku.

"- Grčka je utočište. Putovao sam po svetu, bio sam na najlepšim mestima, ali nijedno od njih nije kao Grčka - prenosi GrikSiti Tajms reči slavnog oskarovca.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@ritawilson @tomhanks are now proud Greek citizens! 🇬🇷👍

Objava koju deli Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_) dana 25. Jul 2020. u 11:02 PDT

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)