DUA LIPA (24) podigla je veliku buru na društvenim mrežama navodeći u svojim objavama kako Kosovo nije deo Srbije i kako bi trebalo da se nađe na mapi kao nezavisna država. Razbesnela je Srbiju, a ni pojedini strani mediji nisu je poštedeli zbog toga.

Komentari (7)

Crni

22.07.2020. 14:46

Kako su smislili perfidne fašističke priče prema srpskom narodu. Da šiptari nisu na nagovor nato zemalja ušli u razbijanje Srbije, njeni bi živeli u blagostanju. Šta su mislili, da će krađa naših pradedovskih prostora proći kao globalistički performans?

Jagoda

22.07.2020. 19:06

Nije ona kriva. Pogresno ucena i s tim rasla. Duso draga Kosovo i Metohija je juzna Srpska pokraina. Bila jeste i bice. Slobodno idi u Albaniju jel to je tvoja maticna zemlja. Srecan put.

Gordana

23.07.2020. 08:13

Ostani tu gde jesi, jer suviše si balava da pričaš o Kosovu... To je srpsko, ma koliko ti mislila da nije. Obrazuj se malo i nauči čije su glave padale zbog te srpske zemlje.

Majkl

23.07.2020. 11:55

Nešto se ne sećam da je ikad ijedan šumadinac ojačao srpska crvena krvna zrnca.Poznato mi je da su to pokušali ličani, hercegovci i crnogorci, pa vi sad vidite

sumadijo ko bi tebe ostavio

31.07.2020. 15:21

@Majkl - Mi Srbi smo krivi sto je svaka treca pesma na radiu od "fioka vilice" i sto se njene pesme pustaju u svim mogucim klubovima.Pa posle kazu muzika ne zna za granice.U mom slucaju ima jer zasto bi ja gledala neku tamo koja igra Sotu.Placena provokatorska "umetnica" .Samo neka krka leskovacki ajvar jer je do tada jela iz jednog lonca sa jos 15 clanova familije...kapiram da bi dobro bilo da sledeci put proba slalninu sapunjaru

Pera

24.07.2020. 22:26

Pa na kraju moraćeš da vratiš do zadnjeg centa, i to sa debelom kamatom, sve što si dobila od albanske mafije, koja te je finansirala da bi postala zvezda. Zato nike ni čudo da daješ ovakve izjave i praviš besplatne koncerte i promocije i na Kosovu, i van njega. Da ne pominjem svu drogu koju si upotrebljavala po Engleskoj dobijenu "za dž". Međutim, postoji samo jedan problem: ti nisi toliko uticajna na velike mase kao što misliš, baš iz razloga što je tvoja "slava" napravljena na temeljima novca i droge. Kosovo je mnogo, mnogo starije od tebe i od te tvoje priče, a istina će kad tad da izbije na površinu, uprkos takvim vašim lažima. Eh da, još nešto :da li si možda čula za Branku Đukić i njenu pogibiju? Ima i pesma izguslana o njoj i o tome kako su je tvoji sunarodnici silovali i ubili, a sama ta pesma je starija i od tebe. To se desilo kada nije bilo prisile i maltretiranja tvog naroda. Znači tvoj narod je radio srpskom narodu non stop, i još uvek radi, a sa druge strane kukate kako vas ugrožavaju drugi. Licemeri (Hypocrite) ste najobičniji. Ja se na vašem mestu ne bih previše nadao u ispunjenju snova koje imate, jer se približavaju velike promene u svetu.